Kocaeli ’nin Korfez ilcesinde, 11 yaşındaki kızı H.B. ’yi markete gondermek isteyen baba T.B., kızının mahalle bakkalına gitmek istemeyerek ağlaması uzerine şuphelendi. Baba T.B. ’nin neden ağladığını sorması uzerine H.B., mahalle bakkalı S.K. ’nin (24) ozel bolgelerine dokunduğunu soyledi. Durumu oğrenen baba T.B., jandarma ekiplerine şikÂyette bulundu. Yapılan şikÂyet sonrası cumhuriyet başsavcılığınca soruşturma başlatıldı. 24 yaşındaki S.K. ’nin bakkal dukkanında yapılan aramada kamera kayıtlarına el konuldu. Kamera kayıtlarında yapılan incelemede, S.K. ’nin 2019-2020 tarihleri arasında 12 yaşından kucuk 5 tane cocuğun popo ve goğuslerine dokunarak istismarda bulunduğu tespit edildi. Yapılan tespitin ardından S.K., cıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Hakkında '12 yaşından kucuk cocuklara karşı zincirleme olacak şekilde cinsel istismar' sucundan dava acılan sanığın, Kocaeli 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına devam edildi. Duruşma salonunda taraf avukatları ve mağdur cocukların aileleri hazır bulunurken, tutuklu sanık S.K. ise Ses ve Goruntu Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldı. Suclamaları kabul etmeyen S.K., "Ailelerin yalan soylediği apacık bellidir, celişkili ifade vermektedirler. Yedi aydır tutukluyum, burası cok zor bir yer. H.B. ve E.N. kamera kayıtlarında dahi gozukmemektedir. Ben boyle bir şey yapmış olsaydım şu an dukkanım calışmıyor ve taşlanmış olurdu. Mağdurların yalan beyanları dikkate alınmayarak tahliyemi talep ediyorum." dedi. Cumhuriyet savcısı, sanığın mağdur E.N. ’ye karşı cinsel istismar sucunu işlediğine dair herhangi bir delil bulunmadığından beraatini istedi. Aynı zamanda savcı, sanığın diğer mağdurlardan Z.G., A.S.A., H.B. ve E.K. ’ye karşı opme ve ozel bolgelerini elleme suretiyle yaptığı eylemler sebebiyle 'Sarkıntılık suretiyle zincirleme şekilde cinsel istismar' sucundan cezalandırılmasını talep etti. Mahkeme heyeti, sanık avukatının mutalaaya karşı savunma talep etmesi uzerine sanığın tutukluluğunun devamına karar vererek duruşmayı erteledi.