Acun Ilıcalı'nın 2021 itibarıyla yayın hayatına başlayan platformu Exxen, Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maclarının ulkemizdeki yayın haklarını satın aldı. Macların tamamı Exxen uzerinden canlı yayınlanacak. Bu durum ozellikle Beşiktaş - Dortmund macı oncesi gundeme gelmiş ve futbol severler macların şifresiz olarak yayınlanmasını istemişti. Ancak bu talep karşılık gormedi.
Peki maclar Exxen uzerinden nasıl izlenir? Akıllı TV, bilgisayar ya da akıllı telefon uzerinden macları takip etmek isteyenler nasıl bir yol izlemeli? Adım adım anlattık.
[h=2]Exxen nasıl izlenir?[/h]
[h=2]Exxen, akıllı TV ’de nasıl izlenir?[/h] Eğer bir akıllı TV'niz varsa ve macları buradan izlemek istiyorsanız, oncelikle TV'nize Exxen uygulamasını indirmeniz gerekiyor. Ardından uygulamaya uye girişi yapıp spor paketi kapsamındaki uyeliğiniz ile macları takip edebilirsiniz.
[h=2]Exxen, akıllı olmayan TV ’de nasıl izlenir?[/h] Akıllı bir televizyonunuz yoksa ama yine de Exxen'de yayınlanacak macları takip etmek istiyorsanız ne yazık ki bunu doğrudan yapmanın bir yolu yok. Fakat eğer televizyonunuzda bir HDMI bağlantısı varsa, bilgisayarınızı televizyonunuza bağlayarak yayını izleyebilirsiniz. Ayrıca Mi TV Stick gibi akıllı cihazlar alarak da akıllı olmayan televizyonunuz uzerinden Exxen'de yayınlanan macları takip edebilirsiniz.
[h=2]Exxen, akıllı telefonda nasıl izlenir?[/h] Exxen'de yayınlanacak macları akıllı telefonunuzdan izlemek icin once telefonunuzun uygulama mağazasından Exxen'i indirmeniz gerekiyor. Ardından giriş yaparak spor paketi kapsamında olan uyeliğiniz ile macları takip edebilirsiniz.
[h=2]Exxen, bilgisayarda nasıl izlenir?[/h] Bilgisayarınız uzerinden tarayıcıda doğrudan 'exxen.com/tr' adresini ziyaret edip uye girişi yaparak macları izlemeye başlayabilirsiniz.
[h=2]Exxen'de macları takip etmek icin sunulan spor paketi ve uyelik fiyatları nedir?[/h]
Exxen'de Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maclarını izlemek icin standart uyelik paketine ek olarak ''EXXENSPOR'' uyeliği satın almak gerekiyor. Bu paketin reklamlı ve reklamsız alternatiflerinin fiyatları ise şoyle;
[h=3]Reklamlı; [/h] Sezonluk Paket (12 Ay taahhutlu): 34,8 TL
Aylık Paket (Taahhutsuz): 49,8 TL
[h=3]Reklamsız;[/h] Sezonluk Paket (12 Ay taahhutlu): 44,8 TL
Aylık Paket (Taahhutsuz): 59,8 TL
Her iki pakette de standart Exxen uyeliğine ek olarak macları izleyebiliyorsunuz. Yani tum Exxen icerikleri icin uyeliğiniz olmuş oluyor.
[h=2]Exxen'e nasıl uye olunur?[/h] Exxen'e uye olmak icin;
#1. Adım: exxen.com/tr adresini ziyaret edin. #2. Adım: Anasayfada yer alan ilgili kısma ad - soyad ve e-posta bilgilerinizi girerek 'Uye Ol' butonuna tıklayın. #3. Adım: Karşınıza cıkan ekranda şifre ve telefon numarası bilgilerinizi girin. #4. Adım: Uyelik sozleşmesini kabul edin ve 'Devam Et' seceneğine tıklayın. #5. Adım: "EXXENSPOR" başlığı altında bulunan "İncele" butonuna tıklayın. #6. Adım: Reklamlı ve reklamsız uyelik seceneklerinden size uygun olanı secin ve 'Abonel Ol' deyin. #7. Adım: Odeme sayfasında ilgili alanları doldurup uyelik işleminizi tamamlayın. [h=2]Exxen'i akıllı telefonlarınıza indirmek icin;[/h] ExxenİNDİR ExxenİNDİR