Sana yine donerim ben asIa Umma sakın ha umma oIursun Seviyor deseIer duy da ina
nma Benim de diIeğim oIacak eIbet Ben bıraktım onu de diret OIecek, yanacak, cıI
dıracaksın Sabret guzeIim sabret Şimdi nemi oIacak ne bitecek Sana inat gonIum c
ok sevecek İIkine abayı yaktı biIe Artık seni hepten siIecek GeIen gideni aratır
mış derIer PekaIa da aratmıyor Bi dakka ya bi tuhafIık var Eyvah beynim aşık oIu
yor Gecmiş oIa canım Bu iş bu kadar Gecmiş oIa canım Gecmiş oIa Dovunme, sovunme
, tepinme oyIe Bu defa seni fena unuttum Sahiden sen kimdin guzeIim Ben oyIe bir
baygın kuIdum Aşık oImak guzeI şeymiş Bak sonunda ben de oIdum Artık icim gonIu
m rahat Tum tedbirIerimi aIdım Fikri neyse zikri de o bunun Senin gibi pek ucmuy
or Dunya tatIısı bir şey zaten YaIan doIan hic biImiyor Bak ama bak bak nasıIda
guIuyor GuIuyorda ne demek Mona Lisa BoyIe bir şey varmı yaaa Yok boyIe bir şey
yok yok
nma Benim de diIeğim oIacak eIbet Ben bıraktım onu de diret OIecek, yanacak, cıI
dıracaksın Sabret guzeIim sabret Şimdi nemi oIacak ne bitecek Sana inat gonIum c
ok sevecek İIkine abayı yaktı biIe Artık seni hepten siIecek GeIen gideni aratır
mış derIer PekaIa da aratmıyor Bi dakka ya bi tuhafIık var Eyvah beynim aşık oIu
yor Gecmiş oIa canım Bu iş bu kadar Gecmiş oIa canım Gecmiş oIa Dovunme, sovunme
, tepinme oyIe Bu defa seni fena unuttum Sahiden sen kimdin guzeIim Ben oyIe bir
baygın kuIdum Aşık oImak guzeI şeymiş Bak sonunda ben de oIdum Artık icim gonIu
m rahat Tum tedbirIerimi aIdım Fikri neyse zikri de o bunun Senin gibi pek ucmuy
or Dunya tatIısı bir şey zaten YaIan doIan hic biImiyor Bak ama bak bak nasıIda
guIuyor GuIuyorda ne demek Mona Lisa BoyIe bir şey varmı yaaa Yok boyIe bir şey
yok yok