muhterem nur
muslum gurses
Sevgili melekler, 2 ay once kaybettiğimiz, arabesk muziğin efsanevi isimlerinden Muslum Gurses'in gidişinin ardından turlu turlu spekulasyonlar ortaya cıkıyor. Sağlığında cıkmayan bu soylentiler ise Gurses'in eşi Muhterem Nur'u hem uzuyor hem sinirlendiriyor. Gectiğimiz gunlerde Oya Aydoğan'ın ettiği bir soz Muhterem Nur'u cileden cıkarttı. Aydoğan, Muslum Gurses'in kendisine aşık olduğunu iddia etti...

Oya Aydoğan'ın "Muslum Gurses bana aşıktı" sozlerine Muslum Gurses'in eşi Muhterem Nur'dan yanıt geldi. Kanalturk'te yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Muhterem Nur şunları soyledi:
-33-34 sene once olan bir macera Muslum oldukten sonra mı cıkıyor? Hayret bir şey! Reklam yapmak icin eşimin olumunu mu beklediler? Cevap veremeyeceği icin mi? Cok ayıp boyle şeyler. Muslum ile 30 yıldır beraberdik. Mahşere kadar da beraber olacağız. O cok saygılı bir insandı. Hayatından bir cok insan gecmiştir. Filmleri vardı. İnsanlar film cevirirken birbirlerine fazla yaklaşırlar. Bazen de ileri giderler. Oya ile olan ilişkisi de şoyle oldu, bir gun calıştığımız sete geldi. 'Zeytin Gozlum' filmini cekiyorduk. Muslum Bey oraya geldi. Bir olay oldu. Oya'yı dovme olayı oldu falan. Oya ile bir arkadaşlığı olmuş ama aşık diye bir şey yok. 2-3 gunluk arkadaşlıkları olmuş.
*Olmuş insanlar boyle şeylere alet edilmemeli. İnsanlar oynadıkları rolun etkisi altında kalabilirler veya oyle zannedebilirler. Arkadaşlık olabilir de aşık olmak başka bir şey. Senelerden beri Oya bunu yapıyor ama ben cevap vermiyorum. Muslum de "olmadı oyle bir şey" diyordu. Hic bir zaman yaptığı ile ovunen bir insan değildi. Hayatından gecen insanları bile saklıyordu. Neden Muslum'u secti? Yunus Bulbul vardı... Bulut Aras vardı... Neden onları anlatmıyor da Muslum'u seciyor? Muslum'un adı one gecince reklam kanalı oldu.