hurrem sultan diziden ayrıldımı
meryem uzerlinin sevgilisi
Bir sure once Muhteşem Yuzyıl dizisini terkederek diziden ayrılan Meryem Uzerli hakkın da şimdiye kadar bircok şey yazılıp cizildi. Meryem Uzerli'nin diziden para icin ayrıldığını soyleyenler bile oldu. Onun tukenmişlik sendromu hastalığı ile mucadele icin de bulunduğunu soyleyen yakın cevresinden Meryem Uzerli'nin artık Muhteşem Yuzyıl dizisine donmeyeceğini ve Hurrem Sultan karakterini oynamıyacağını acıkladılar.
Şimdiye kadar suskunluğunu koruyan Meryem Uzerli'nin sevgilisi ise olaydan sonra ilk kez şok acıklamalar da bulundu. Can Ateş, Meryem Uzerli hakkın da yaptığı acıklamaları sizlerle paylaşıyoruz.

Bugune kadar medyaya konuşmayan, Meryem Uzerliyle ilişkisi hakkında bile tek soz soylemeyen Can Ateş ilk kez konuştu.
YAPIMCI'NIN MUHTEŞEM YUZYIL KARARI
Timur Savcı yaklaşık 200 kişilik tum set ekibini toplayarak bir toplantı yaptı.
Timur Savcının toplantıda soyledikleri şunlar:
*Artık Meryem yok bundan sonra yola onsuz devam edeceğiz.
Para icin yaptı bunu... Sanki ona hak ettiği ucreti odemiyormuşum gibi bir hava yaratıldı. Beni kamuoyu karşısında haksız duruma duşurdu.
Ne istediğini bilmiyorum, bilmem icin konuşmamız lazımdı ama kendisine gunlerce ulaşamadım, hÂl da ulaşabilmiş değilim...Ama ben bu işi en kısa surede cozmek istiyorum.Bu kriz nedeniyle bir hafta erken bitireceğiz diziyi..
Uzerli'nin hastalığı ile ilgili bilinmeyenleri anlatan Ateş'in dediğine gore unlu oyuncu "bitmiş" durumda. Doktorlar sevgilisiyle dahi goruşturmuyor.
Son darbeyi ise Muhteşem Yuzyıl'ın yapımcısı vurdu. Meryem Uzerli'ye oteldeki odasını "boşalttırdı".
İşte Meryem Uzerli'nin sevgilisinin Hurriyet'ten Cengiz Semercioğlu'na anlattıkları;
MERYEM'E YAPILAN İNSANLIK DIŞI
"Son bir haftadır yazılanlar ve Meryeme yapılanlar insanlık dışı şeyler. Sevgilisi değil bir insan olarak isyan ediyorum buna. Para icin diziyi bıraktığını soyluyorlar. Bu kız uc aydır bas bas bağırıyor. Sette bayılıyor, ruhen ve psikolojik olarak coktum diyor kimsenin dinlediği yok.
1 MİLYON DOLAR YERİNE GULU SECER
Meryemin onune 1 milyon dolar koyun, diğer tarafa da guller ve guzel sozler koyun onu en yakından tanıyan biri olarak sizi temin ederim ki ikincisini sececektir. Parayla pulla şanla şohretle işi olan biri değil Meryem.
HAYATIMI MAHVEDEMEM DEYİP DURUYORDU
Ama o surekli Benim bir tane hayatım var onu mahvedemem deyip duruyordu. Biz Turklerin anlamakta zorlanacağı şeyler bunlar. Bu yuzden yazıp duruyorlar, bu kadar para alıyorsun otur calış işte diye...
BİTMİŞ DURUMDA
Bitmiş durumda, cokuntu icinde... Para yuzunden gittiğini ve kliniğe yattığını soyluyorlar. Almanyadan herhangi bir doktordan hastalığınız olmasa rapor alabilir misiniz? Mumkun mu boyle bir şey? Meslek hayatını bitirirler. Hasta olduğu icin doktorlar rapor veriyor.
HAPİS YATMIŞ İNSAN PSİKOLOJİSİNDE
1 yıl, 1.5 yıl hapis yatmış insan psikolojisindesin diyorlar... Savaştan donen biri gibi tanımlıyorlar Meryemin ruh halini... Hastalığına yapımcı da dahil inanan yok ama... Hasta insana vurulur mu, insanlık mı bu yapılanlar...
BİR DAHA DONMEZ
Bu yaşananlardan sonra sanmıyorum doneceğini. Berlinde ayda 5-6 bin euro kazanıp normal hayatına donebilecek biri Meryem... Bunu sık sık dile getiriyordu zaten...
YAPIMCI: ODAYI BOŞALT
Yapımcı otele talimat veriyor cuma gunune kadar odayı boşaltsın diye... Otel de mail atıyor Meryeme cumaya kadar odayı boşaltın diye... Onu goruyor Meryem...
Bu kız ne kotuluk yaptı size. Dizinize yıllardır bu kadar katkıda bulundu. Tam bir Alman disipliniyle calıştı. Her gun saatinde sette hazır oldu. Bu muameleyi mi reva gordunuz ona? Meryem, Almanyada canıyla uğraşırken cuma gunune kadar buradaki odayı nasıl boşaltsın? İnsanlık değil bu... Tum bu surecte dizi piyasasından nefret ettim...