Arkadaşlar son gunlerde butun forumlarda ve sozluklerde herkes eurovısıon'da Almanya'yı temsil edecek Lena Meyer'in youtube da izlenme sayısına ve kızın cekiciliğine bakarak birinci olur kanısındalar.
İlk oce size Lena Meyer'in Eurovısıon icin cektiği klibi sunayım:
Not:iki video da aynıır.Yalnız birini 4 milyona yakın kişi,diğerini 8,5 milyon kişi izlemiş.
youtube.com/watch?v=8QSgNM9yNjo
youtube.com/watch?v=esTVVjpTzIY&feature=PlayList&p=AEF30FD4D53 A45EF&playnext_from=PL&index=0&playnext=1
Şimdi de size bu şeker kızın aynı şarkıyı canlı performansla soylediği videoyu sunayım.
youtube.com/watch?v=uDtAqJwvOO4
Dikkat ettiyseniz aradaki farkı gorebilmişsinizdir.
8,5 milyon kişinin izlediği video 17 martta konulmuş.2 ayda 8,5 milyon izleyici sayısı.Astronomik bir sayı gercekten...Tabi insanların coğu dış gorunuşe mi bakıyor?Hayır sese bakıyor.Bu yuzden Youtube'daki izlenme sayılarına aldanmayın.Eurovısıon'da şarkılar canlı soyleniyor.Her şey 29 mayıs gecesi belli olacak.Bu kız ilk 5'e anca girer.
Birinci Azerbaycan,İkinci de biz olur,TURK devletleri olarak yarışmaya damga koyarız diyorum ve size Azerbaycan ve Turkiye'nin videolarını sunuyorum.
Azerbaycan:
youtube.com/watch?v=YubbH2wa3DE
Turkiye:
youtube.com/watch?v=Pdw27j_usP0
Manga'nın canlı performansı bana gore playback'le aynıdır.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Müzik
- Almanya Eurovısıon'da Birinci Olur Diyenlere:Alın size Lena Meyer'in canlı Performans