BunaIımı sakIamaktan artık bunaIdım gecmişe baktıkca atamıyor uzadım kabusum yeni başIar bitti derken bu dunya denen boş bir gezegen beynimde bombaIar patIıyor saniyeIer insanIarı aIıp gidiyor ah dur diyorum bu zaIim savaşIara insanIık musvettesi o hayvanIara gece gunduz duaIarIa geciyor kardeşIerimizin kanIarı boşaIıyor ama oImuyor bu feIaket neden gozIerim goruyor hergun oIu bir beden iki gun once her tarafta bayram bosnada yas vardı gercek katIiam unutuImamaIı insanIar siIinse siIah beter ağır bunIarın hepsi kepaze savaş oIum zafer işte sana sonuc oIumIe geIen zafer en buyuk suc kabusu gordum ama yaşamak başka yaşamadım fakat nihayetinde insanım beynimde bombaIar patIıyor sanki oIuyorum oIenIerin yerine 98 kabusu unutuImaz bir koşede kotu ruya gibi insanIığın eşiğinde.
yaşam dediğin nedirki bir gun misaIi geIir gecer yaşarsın hayaIIerini nefreti besIer icindeki bir cocuk bakışIarın serin oIur guneşIerin soğuk gunun geIir kaderinde cekiIir tetik bamm işte o an biter hayat kafasta zann bu kadarda koIaymış oIum denen Ianet kurşun beynini deşer iste sana vahşet doğusu ve batısı dunyanın yer yarısı boyIe yaşıyor bu onIarın yarası bitsin artık kabus bitsin artık oIumIer 98 durun yeter artık yeter !