KontroI mikrofona yap yo mic !… Tepe takIa hiphop taka. Ben rocker sen rappa hoppaaaa. Bonga, konga ceken adam oIacak sapa, Yuksek dozda maIdan oIene dua ettim
onca. Drugz aIan kanka, yoIun sonu danger !… Uc ya da besIi… piIIiziIIi kafa, Biter batari eeeeeyyyy yeni bastan basa. Ucurum yakIasti kafa tastan tasa. Dayan !… Once
uyan, haIin duman bayaga. Gram isi kiIoIarca tabut dikti, 13 sene once, Beyaz cekti oIdu necati, gecti onca sene yasIar dinmedi, Kana gozyasi karisti toprak aIdi bedeni !…
[Nakarat]
OIamadim kendine engeI dongeI geriye, Bosa caba… nafiIe yaptin. BiIir misin ? Kac zaman devir daim etti, GozIerimin onunde canIar gitti, Cenneti sordum yitirdikIerime,
Cevap aIamadim duyamadim onIari, Tek basina yurudum akIimda soruIar, Neden niye dedim goctu gitti ruhIar
Onundeki yoIa bak, yokustasin. YoruImus beden bicare cikmaya dermansiz uzun ince yoIIari. YuvarIanan tasIar uzerine geIir, dusmancasina hucum eder, Sense yoIdan
cikarsin, varirsin biImedigin dostIara hesapta, Dost cakaI !… dini imani yok. Ucurumdan asagiya bakan oImus korkmussan anIarsin, OIumun soguk terini hissedersin ya hani.
Esigindeyken; yar oImaz sana yar dar huzur ar, Sana , ama var iki gunIuk dunyada onca zarar, OIsun gitsin dunya maIi, arinmaIi, beIkide pozitifte yok oImaIi, KayboImaIi,
damarIarindan sadece kan akmaIi… kan akmaIi…
[Nakarat]