ozcan deniz ebru destan ebru destan ozcan deniz
Ozcan Deniz ile 5 yıl aşk yaşayan şarkıcı Ebru Destan, Kanalturk'te yayınlanan 'Orada Neler Oluyor?' programında eski sevgilisiyle ilgili konuştu. Manken Şebnem Scheffer'ın, mahkemelik olduğu Ozcan Deniz'den bisseksuel olmadığına dair rapor istemesine tepki gosteren Destan şunları soyledi
"Ozcan'ı cok iyi tanıyorum. Onunla 5 yıl birlikte olan bir kadın olarak şunu diyebilirim ki; Ozcan o gun prozac ve sinir hapları icip butun gun uyumuştur. Bunu soyleyen bir erkek olsaydı Ozcan silahıyla gidip onu vururdu. Bu onun icin bir cinayet nedeni. Haberi gorduğumde icim acıdı. Şebnem boyle bir rapor isteyerek bel altı calıştı. Ozcan'ın Şebnemden akıl sağlığı raporu istemesi cok normal. Oyle soze başka raporlarda istenir. Ozcan benimle birlikteyken de boyle iddialar atıldı. Ozellikle bir tanesi var ki hala şehir efsanesi gibi dolaşıyor. İnsanlar beni arayıp "Ozcan ile Tarkan'ı Amerika'da basmışsın. Seni susturmak icin sana cip almışlar, sende bu carpık ilişkiyi sineye cekmişsin" dediler cok uzuldum. İnsanlar ayrıldıktan sonra birbirlerinin ozel hayatlarına girmemeli. Boyle bir şey varsa bile soylenmez. Ayıp ve gunahtır. Herkes istediği gibi yaşar."
mynet/haber
Ebru Destan Ozcan Deniz ile ilgili acıklamaları;
Magazin0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Magazin
- Ebru Destan Ozcan Deniz ile ilgili acıklamaları;