meryem uzerli
meryem uzerli facebook
meryem uzerli haberleri

Sevgili melekler, gectiğimiz hafta boyunca Muhteşem Yuzyıl dizisinde yaşanan Meryem Uzerli krizini duymayan kalmadı. Tukenmişlik sendromu yaşıyor diyenlere, para icin yaptı diyenler karıştı. Bu surec icinde hic sesi soluğu cıkmayan Meryem Uzerli, facebooktaki fan sayfasından bir mesaj yayınladı...

Meryem Uzerli imzalı acıklama şoyle:

“Sevgili arkadaşlar, ilk once ozur dilerim şimdi icin ve daha once değil.

bugun ilk defa biraz daha iyiyim ve en agir gunlerden, tedavi ve duygusal anlamda gecti.

Can yanimda ve o bana iyi geliyor,onunla hava almak, dolasmak, yuruyus yapmak benim icin cok buyuk bir hediye.

Sizin butun dilekleriniz icin cok tesekkur ediyorum - bu bana Cok yardimci oldu ve oluyor ve Size sonsuz sevgi gonderiyorum.

Bir suru insanlar ne oldu bilmeden, beni yargilamadan, ama beni hissederek ve bilerek, kalbimi taniyarak burda yazdilar. Ve o beni okadar mutlu etti ki.

Bu bir donem. İnsanız... Guclenerek cikarim insallah. Almanya'daki en iyi psikatrist professorlerde tedavi gordugum icin, umudum var en kısa zamanda ayaga kalkmak.

suanda tek hissettigim şey, hayattayim.

Sizin enerji ve temiz dualariniz icin Cok Cok Cok tesekkur ediyorum!!!

beni (gercekten ne oldu, nasilim diye ) soran mesajlar ve telefonlar icin de cok tesekkur etmek istiyorum. Gercekten hepinize cok sariliyorum ve opuyorum.

SAGOLUN.

dinlenmem lazim, bu donemde cok internetde ilgilenmemem lazım, sizden sabir ve anlayış diliyorum Allah sizi korusun ... Kalbim Size karsi hep sevgi dollu... IYIKI VARSINIZ