'ABARTILI ŞEYLERİ SEVİYORUM!'

RECEP İVEDİK FİLMİ İLE COK SAYIDA ELEŞTİRİ ALAN ŞAHAN GOKBAKAR, ABARTILI İŞLERİ SEVDİĞİNİ VE NORMAL DUZEN İCİNDE FARKLI ŞEYLER YAPAN KİŞİLERİN KENDİSİNİ COK GULDURDUĞUNU SOYLEDİ.

Son zamanlarda en cok eleştirilen kişilerin başında geldiğini belirten Gokbakar, bu eleştirileri ilk başlarda ciddiye aldığını ancak daha sonra cok da onem vermediğini belirtti.

Televizyon gazetesi'nin haberine gore, tv8'de program yaparken ufak bir kitleye hitap ettiğini ve bu kitlenin kendisini anti medya duruşu olan, enetellektuel bir kişi olarak kabul ettiğini anlatan Şahan Gokbakar, 'atv'ye gectikten sonra ben ve programım, beraberinde İbo Show'lara katılma surecleri başladı. İnsanlar, 'bize ozel, anti medya duruşu olan, entellektuel bir adam gitti, yerine bir piyasa maymunu geldi' moduna donduler. Halbuki oyle değil ve dolayısıyla bunu hissettiğin zaman da insanların senden beklentileri ve senin hakkındaki fikirlerini boyle duşunduğun zaman diğer programlarda cok fazla rahat olamıyorsun' dedi.

Abartılı işleri sevdiğinden bahseden Şahan, komedinin kendisi icin ne ifade ettiğini şoyle anlattı: 'Mevcut duzenin icinde o normal karakter cok farklı ve sacma bir şey yaparsa cok komik olabiliyor. Ben boyle bir şey buldum kendimce. Kucuklukten beri bununla cok eğlenirdim.'