SUNUCU ECE ERKEN, EŞİ TUNCER OZTARHAN'LA YILAN HİKAYESİNE DONEN BOŞANMA DAVALARI HAKKINDA SON KEZ KONUŞTUĞUNU SOYLEDİ: 'KESİN OLARAK 26 KASIM'DA BOŞANIYORUZ.'

Yedi yıldır birlikte olduğu Vepa'nın veliahtı Tuncer Oztarhan'la gectiğimiz yıl nikah masasına oturan ve gectiğimiz ağustos ayında da eşinin kendisine surekli şiddet uyguladığını, Paris seyahati donuşunde ucakta eşinden dayak yediğini soyleyerek boşanma davası acan Ece Erken, son gelişmeler hakkında konuştu. Eşiyle barışma umutlarının artık kalmadığını soyleyen Erken, 'Bizim evlilğimiz uzun zaman once bitti aslında. Sevgiyle alakalı değil. Bu işe cok zaman once nokta koyduk. Bircok yerde boşanmaktan vazgectiğimiz falan yazıldı, bunların aslı yok. Bu ayın 26'sında boşanıyoruz. Bu konuda bir daha konuşmak istemiyorum. Benim daha once taleplerim vardı, hepsini geri cektim. Hicbir şey talep etmiyorum, anlaşmalı boşanacağız. . Herkesin kendi yoluna bakması gerekir. Ben uzun zamandır ayrı kaldığımı işlerime daha fazla onem veriyorum. Boyle mutlu oluyorum. Daha once yazılanlar gibi boşanmıyorlar gibi bir durum yok. Kesin olarak 26'sında boşanıyoruz' dedi.

1,5 MİLYON YTL'LİK NAFAKADAN VAZGECTİ

Dava acıldığından eşinden 1.5 milyon YTL nafaka, 500 bin YTL de tazminat isteyen Ece Erken, 'Tuncay Bey'den hicbir talebim yok' dedi.