Husnu Şenlendirici ile fırtınalı bir aşk yaşayan Deniz Seki sonunda pes etti.
Deniz Seki, evli sevgilisi Husnu Şenlendirici ile 2 yıldır surdurduğu ilişkisini bitirme kararı aldı. Vatan'ın haberine gore Husnu Şenlendirici’nin eşi Nazire Şenlendirici’ye actığı boşanma davasının bir turlu sonuclanmamasının Seki’nin bu kararı almasında etkili olduğu iddia edildi. Husnu Şenlendirici’nin avukatı Aydın Kurban aracılığıyla actığı boşanma davası ise bu pazartesi gorulecek duruşmayla sona yaklaştı.
Deniz’e ağladı
Davanın neredeyse karar surecine geldiği bir donemde Deniz Seki’nin ilişkisini bitirmesi ciftin cevresinde şaşkınlık yarattı. Seki’nin yakın dostlarına “Cok yoruldum, tukendim. Eskiden haftada en az 8-10 konser ve sahne calışması yapan biriydim. Bu sorunlarla uğraşmaktan işlerimi de ihmal ettim. İşimi yapabilmem icin kafamın rahat olması lazım. Husnu de cok yıprandı. Zaten bu şekilde devam edersek birbirimize karşı duygularımız da cok zarar gorecek. Hic olmazsa icimde Husnu’ye karşı olan aşkın olmesini beklemedim. Ruhum, kafam yoruldu. Bari icimde sevgim kalsın. İşlerime odaklanayım” dediği oğrenildi. Unlu şarkıcının ayrılık kararını 1 hafta once aldığı oğrenildi. Şenlendirici ise Deniz Seki’nin aldığı kararla buyuk uzuntu icine girdi. Gozyaşları icinde Seki’nin evindeki eşyaları toplayıp bir arkadaşının evine yerleştiği iddia edilen Şenlendirici, bir sureliğine İstanbul’a donmemek icin yurt dışındaki konser ve turne programlarını uzattı. Deniz Seki ve Husnu Şenlendirici’nin ayrılacakları soylentileri daha once de pek cok kez gundeme gelmişti. Cift her seferinde iddiaları yalanlamıştı. Seki’nin sozleri, bu kez buyuk aşkın gercekten bittiğini gosteriyor.
hurriyet/magazin