BERGUZAR KOREL İLE TAN SAĞTURK AYRILIĞININ 'PARA' KRİZİNİN DE ETKİLİ OLDUĞU ORTAYA CIKTI.

Borcunu kapatabilmek icin sevgilisi Tan Sağturk'ten 6 bin YTL borc isteyen ancak onun 'Param yok' cevabıyla parayı Halit Ergenc'ten temin eden Korel, annesi Hulya Darcan'ın 'Bu nasıl ilişki' sozleri uzerine ilişkisini bitirdi.
Evlenecekleri beklenirken surpriz bir şekilde yollarını ayıran Berguzar Korel ile Tan Sağturk ayrılığında her gun yeni bir iddia gundeme geliyor. Korel'in Halit Ergenc'le aşk yaşadığı, bu yuzden Tan Sağturk'ten ayrıldığı soylenirken, ikilinin ilişkisinin para krizi yuzunden bittiği iddia edildi.

Bankadaki parasının faizini bozmak istemediğinden, borcunu kapatabilmek icin iki yıldır birlikte olduğu sevgilisi Tan Sağturk'ten 6 bin YTL isteyen ancak Sağturk'un, 'Benim bu kadar param yok ki' cevabıyla bu parayı Halit Ergenc'ten temin eden Korel, buna cok uzuldu. Yaşadığı bu olaydan sonra annesi Hulya Darcan'ın, 'Bu nasıl ilişki? Sevgilin orada dururken, sen Halit'ten para alıyorsun? Sen akıllı kızsın, dikkatli ol' sozleri, genc oyuncunun Sağturk'le ilişkisini bitermesine neden oldu. Korel, Halit Ergenc'ten borc aldığını, dun Vatan gazetesinde şu sozleriyle doğruladı: 'Herkes benim Halit'ten 60 bin dolar aldığımı soyluyor. Kimse kimseye 60 bin dolar veremez oyle. Bu cok ciddi para. Benim o donemde bankadaki paramı cekememe durumum vardı. Kendisinden 6 bin YTL aldım. Soylendiği gibi buyuk bir meblağ değil...'