ayca erturan nasıl zayıfladı
ayca erturan haberleri
Sevgili melekler, BKM Mutfak oyuncuları birer birer zayıflamaya devam ediyor. Buşra Pekin'in zayıflamasının ardından Ayca Erturan da fazla kilolarından kurtulmuş. 6 ayda tam 18 kg veren Erturan cok daha sağlıklı ve fit gorunuyor. İşte guzel oyuncuyla yapılan roportajdan bir bolum..

Sizi 'Cok Guzel Hareketler Bunlar' ile tanıdık. Oyunculuk kariyeriniz nasıl başladı?
Oyunculuğa babam sayesinde heves ettim. Beni kucukken sık sık Yeşilcam Sokağı'na gotururdu. O sokakta gezer tozar, kitapları karıştırırdık. İlkokul yıllarında, kendi kendime oyunlar yazar oynardım. Cok kotu oyunlardı; bir de bilet satmaya kalkardım o oyunlar icin! Sonra universitede sinema ve televizyon eğitimi aldım. Pera Guzel Sanatlar Merkezi'ne devam ederken, BKM'nin oyuncu aradığı haberi geldi. Kesinlikle kendime inanmayarak sınavlara katıldım.
TEK TUK İZLEYİCİ GELİYORDU
Peki BKM size nasıl inandı?
Bunun yanıtını ben de hÂl bilmiyorum! O secmelere 3 bin kişi katılmıştı. On goruşmeden sonra Tolga Cevik arayıp sınavı gectiğimi haber verdi. Şaka gibiydi; benden Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı 'Sen Hic Ateş Boceği Gordun mu?'den bir sahne oynamamı istediler. Buyuk bir şaşkınlıkla oynadım. Cok guzel yorumlarda bulundular.
BKM gunleriniz başladıktan sonra ne gibi gelişmeler oldu?
2005 yılıydı ve dort yıl devam eden bir eğitim aldık. 'Cok Guzel Hareketler Bunlar' oyununun ilk donemlerinde tek tuk izleyici gelirken, dorduncu yılın sonunda Kanal D ile anlaşıldı. Sonunda, reytingleri surekli artan bir program haline geldi. 30 kişilik ekibin tanınması da bu sayede oldu.
DOĞUM GUNUMU KUTLAMAM
En son 'Yağmurdan Kacarken' dizisiyle ekrana geldiniz. Başka ne gibi projeleriniz var?
BKM ekibi ile birlikte muzikal tiyatro yapmayı planlıyoruz. Bunun dışında ben zaten aktif olarak reklam yazarlığı yapıyorum. Bir de sinema filmi yazıyorum.
Surprizlerden hoşlanır mısınız?
Hayır, hic sevmem. Sırf bu yuzden doğum gunumu hic kutlamam. Birilerine zorunlu hediye aldırıyormuşum gibi hissediyorum o zaman. Bu yuzden, duğun de yapmayacağım.
Duğun lafı gectiğine gore yakın bir zamanda evlenmeyi planlıyorsunuz...
Cok yakın olmasa da duşunuyoruz. 11 yıldır birlikte olduğum biri var hayatımda.
Hayvanlarla aranız nasıl?
Hayatta tek kıyamadığım varlıklar! Altı kopeğim, dort kedim, karıncalarım, bahcede bir farem var. Hatta kopeklerimden birini, Eskişehir'den getirttim! Hayvanlardan bahsederken bile gozlerim doluyor; o kadar duşkunumdur.
PENELOPE'NİN HASTASIYIM!
"Penelope Cruz'un hastasıyım. Mumkunse, bana el versin! Demet Evgar'ı da beğeniyorum. Cok farklı bir aura'sı olduğuna inanıyorum. Mert Fırat'ı beğenerek izliyorum. Yavuz Turgul'un butun filmlerinin hastasıyım. Hele Reha Erdem! Setinin yanından gecsem bana yeter!"
ALTI AYDA 18 KİLO VERDİM
"Biz oyuncular model değiliz ama her şeyden once bir kadın olduğum icin, gorunumume ekstra gayret etmem gerektiğini duşundum. Altı ayda tam18 kilo verdim. Cilt bakımı ve masaj yaptırma gibi alışkanlıklarım da oldu artık."
SABAH