ozlem yıldız
ozlem yıldız haberleri

Sevgili melekler, yıllardır surekli magazin basınında cıkan ayrılıyorlar, boşanıyorlar haberlerine inat, her zaman omuz omuza mutluluk resimleri veren Ozlem Yıldız ve işadamı kocası Sinan Serter bu kez gercekten boşanıyorlar. Haberi ilk okuduğumda yine yalan sandım ama melekler, sanırım bu kez yazılanlar gercek. İşte detaylar...

Sinan Serter'in 2009 yılında maddi sıkıntıya girmesinin ardından; ozellikle son 1.5 yıldır neredeyse her gun birileri Serter ile sekiz yıllık eşi Ozlem Yıldız Serter'in boşanacağından dem vuruyordu! Onlar da her seferinde bu iddiaları yalanlıyordu.

Şimdiye kadar her seferinde evladı icin guclu durmaya calıştığını soyleyen Ozlem Hanım ile bir turlu maddi sıkıntılarını aşamayan Sinan Bey, galiba artık yol ayrımına gelmiş! Cunku aileye yakın bir kaynaktan oğrendim ki, iki hafta once evlerini ayırmışlar. Ozlem Hanım, oğlu ile Acarkent'teki evlerinde yaşamaya devam ederken; Sinan Bey, Camlıca'daki baba evine taşınmış.

Oğlu Demir ile iki hafta once Bodrum'a tatile giden Ozlem Hanım'ın parmağında alyans olmaması dikkat cekmişti. Ozlem Hanım'ın Bodrum tatili, Sinan Bey'in baba evine taşınması ile aynı tarihe denk gelmesi de iddiaları doğruluyor gibi.

Bu arada cuma gunu Nazlı Yazıcı ile Kaan Sert'in duğunune yalnız gelen Sinan Serter'in, gazetecilere goruntu vermemek icin koşar adımlarla iceri girdiğini duymuştum. Zaten kulağıma gelenlere gore Sinan Serter, bu hafta boşanmak icin mahkemeye başvuracakmış. Zor gunlerinde hep birbirlerine destek olan Serter cifti, dilerim boşanırken kaş goz cıkarmazlar...