ido tatlıses haberleri
Sevgili melekler, halen Bodrum'da tatil yapan turkucu İvbrahim Tatlıses'in oğlu İdo, album hazırlığında. Neşeli haliyle dikkat ceken İdo, "İki aysonra bebeğim oluyor, album cıkarıyorum" diyerek heyecanını dile getirdi.

İdo, sozlerine album mujdesi ile başlayarak şoyle konuştu: Cok yoğun album hazırlığı icerisindeyim, birkac projem var onları hayata geciriyorum. Şu an albumun cıkmasına iki ay kadar bir sure kaldı. Cok az bir sure ama bana o bile cok geliyor. Cok aceleciyim ben. Babam bir album icin 7 ay calışırdı. Babam gibi olamam album konusunda bir giriyordu album calışmasına 7 ay suruyordu. Cekilmez 7 ay, ben cekemem o kadar sure uğraşmayı. İlk albumumu cıkarıyorum, ilk album insanın bebeği gibidir. Benimde bebeğim olacak. Bebeğim oluyor.
İSTEDİĞİM MESLEK DJ'LİK DEĞİL
İdo, hedeflerinin buyuk olduğunu ifade ederek şunları soyledi: Hedeflerimde cok iş var. İnsanlar şimdi, şu işe boyle bakıyor. Bu cocuk dj bu artık dj olarak kalır gozuyle bakıyorlar. Ama oyle bir şey yok. Benim istediğim meslek dj'lik değil. Benim istediğim meslek yapımcı olmak. Produktor olmak istiyorum.
BABAMIN ŞARKISINI DEMET AKALIN OKUSUN
Konuşmasına teknede devam eden İdo, albumu hakkında bilgi vermeye şoyle devam etti: Albumumde 5 parca olacak coğunlukla clup muziklerinden oluşacak. Album icerisinde coverlarda olacak. En cok istediğim İbrahim Tatlıses'ten 'Vur Gitsin' şarkısı hatta okumasını istediğim kişi de Demet Akalın.
HADİSE BENİ SAHNEDEN İNDİRMEK İSTEDİYSE BU KISKANCLIKTIR
İdo, unlu sanatcı Hadise'nin kendisini sahneden indirmek istemesi iddiaları hakkında da şoyle konuştu: Hadise beni sahneden indirmek istedi mi? İstemedi mi? Bilmiyorum. Ben sahneden beni indirmek istedi diye duydum. Hadise'nin oyle bir şey yapacağını sanmıyorum. Ama oyle bir şey yaptıysa cok ayıp etmiş olur. Zaten sahneden inmedi. Ama oyle bir duşuncesi oldu ise cok ayıp. Oraya gelen insanlar eğlenmek istiyor. Bir kere sadece Hadise hanımın şarkıları ile değil, başka şarkılarla da eğlenmek isteyen insanlar var. Eğer beni sahneden indirmek istemesi başka bir statuye giriyor. Kıskanclığa giriyor iş. Cunku başkalarının şarkıları ile millet eğleniyorsa yapacak bir şey yok yani. Bir şey demek istemiyorum eğer oyle bir şey varsa buyuk ayıp
İBRAHİM TATLISES HIZLA İYİLEŞİYOR
Almanya'da tedavi goren İbrahim Tatlıses hakkındaki soruları da yanıtlayan İdo, sozlerini şoyle tamamladı: Babalar gunu babamla saat 00:01 de goruştum. Almanya'da tedavisi var. Babalar gununu kutladım ve yaklaşık 5 dakikalık bir goruşmemiz oldu. Babamın durumu şu an super, durumu on numara. Biz merdivenleri ikişer ikişer cıkıyoruz, babam şu an merdivenleri yirmişer, yirmişer cıkmaya başladı. Tedavisi o kadar hızlı ilerliyor.
EREN AYHAN