murat başaran
murat başaran haberleri
murat başaran evlendi

Sevgili melekler, sevilen pop sanatcısı Murat Başaran balayı icin sectiği Bodrum'da magazincilere acıkladı. Eşi Pınar Başaran ile birlikte Bodrum'a balayına gelen Başaran, gazetecilerin evlilikle ilgili sorularını yanıtladı.

Uluslararası Hukuk Muşaviri olan eşi Pınar Başaran ile Bodrum turuna cıkan unlu sanatcı, aile arasında bir nikah yaparak iki hafta once dunya evine girdiğini soyledi. Başaran, Ekim ayından sonra duğun yapacaklarını acıkladı.

Balayı icin Bodrum'a geldiklerin belirten Başaran, şoyle konuştu: “İstanbul'da benim bir restoranım var orada evlenme teklif ettim. Kemancı ayarlamıştım o arkadan surpriz bir şekilde cıktı. Bende evlenme teklifini yaptım. Eşim hic tereddut etmeden kabul etti teklifimi. Uc ay once nişanlanmıştık, iki hafta oncede aile arasında kıyılan nikahla evlendik. Ekim ayından sonra duğun yapmayı duşunuyoruz. Darısı bekarların başına. Allah herkese boyle guzel, sevgiler, eşler nasip eder inşallah. Balayına geldik ama bu balayı arasında işlere gidiyorum. Dun Van'a gitmiştim konser icin sabah 5:00 de geri geldim. Eşim sağolsun bu konularda cok anlayışlı. Bir gunluğune tek bıraktım ama bunu telafi etmek icin eğlenmeye cıktık. Evlendikten sonra guzel oluyormuş. Her şey yolunda gitmeye başladı. Buyuklerimiz hep der ya evlilik bereketi ile gelirmiş hakikaten oyle evlilik bereketi ile geldi.”

"COCUK İSTİYORUZ"

Başaran, gazetecilerin "cocuk istiyor musunuz?" sorusu uzerine “evet neden olmasın tabiki istiyoruz. Ben muzisyen olmasını istiyorum ama eşim hic istemiyor muzisyen olmasını” dedi.

Eşi Pınar Başaran ise, "Cocuğumuz olursa hukukcu olsun istiyorum” ifadelerini kulandı. Ciceği burnunda ciftin bir an olsun ayrılmamaları dikkatlerden kacmadı.