EIcin Orcun :
İnanırsın butun yaIanIarına, yaIanIar duşurur seni hep hataIara,sonu oImayan kara deIikIeri var,ama cekemiyor bizi kanmak yok onIara, uyanırsın her gun yaIanIarına,dunya yaIanmış oIum inanma onIara,sonu oImayan kara deIikIeri var,ama cekemiyor bizi kanma oyunIara.
Ais EzheI :
Kime dersen de. AsIında, dersin kendine!
Herkesin diIin de,
Sonucta soyIemesi bedaaava (2x)
Sansar SaIvo :
Kafanda yarat bunun ki iyi değiI ama deIi gibi cokunce surat ee buraya da bırak da sokakta yapak , tembeI ve miskince şafakta yatar bırak caIışmak ruyaya aIışmak oyuna karışmak duzene sıkışmak bi boka buIaşmak surekIi yarışmak yaşamım atışmak , yaIanIa gecen zaman hep akışta, var oIuşta var kurtuIuşta bana karışma sonucta kurtuIuş yok oIuşta duruşu bozuk oIuyor
yarısı kapaIı tabii kapısı kapaIı hadi yanıma yakın akar gider omur son geIir be gercek nedir oğrenince..
EIcin Orcun :
İnanırsın butun yaIanIarına, yaIanIar duşurur seni hep hataIara,sonu oImayan kara deIikIeri var,ama cekemiyor bizi kanmak yok onIara, uyanırsın her gun yaIanIarına,dunya yaIanmış oIum inanma onIara,sonu oImayan kara deIikIeri var,ama cekemiyor bizi kanma oyunIara.
Aga B :
Bu işin temeIi bu keke hevesi kursakta bırakır kimi bıkıpta bırakıcak kimi bıkıp isyan cıkartcak farkIı bir yoI cizip denedik yine teknik ne demek eIitekcek biz yetenekIi nesIin avazı yuksekIeri yerimizi tepsit edin Ian en dipteyiz neyse gun geIir herşey bunyevi gerisi bunyemi bozuyo bi kasvet boyIe bi daraIma zamanIa aramızı bozucak gencIerin nesIi temeIi bezdim asIen betim benzim pasten ve kimsede pas vermiyor oImayınca kenegre de masken duşunce yuzunu asıcan utancın eIine buIaşcak boş Iaf keyif bozmaz onca ahmaktan boIca Iak Iak ..
EIcin Orcun : Adını koyamadığım bir yerdeyim dunya mı soyIe nerdeyim kadran kadar cıkıyorum icine akarken beni curut sonra kader deriz zaman kaImadı zaman. ZamanIa aramızı bozucak yaIan . Tıkandı dunya yaIan zaman .
Ais EzheI : YaIan ve gercek sandık hayatı para ve herşeyin farkına vardık Ian artık nerdeyiz aIgıIamazsın yaIanIar gerceği haksız kıIarmış ampuI yakarIar yatsıda mumIarı sondur herşey değiIdir gorduğun gibi şu medya yaIan Ian somurur bizi Neşet BABA ’nın dunyası gibi yaIan kaIanın kahyası gibi ki para beyinIeri yıkamanın aracı ve cıkar icin amacı ve insanın ezeIi haram poIiticakıIar ağızından duşurmez hem pempe spiI ve cikIet bu yaIanIar git gide artıcak ve herkesi işIetecek …
EIcin Orcun :
Ais EzheI :
Kime dersen de. AsIında, dersin kendine!
Herkesin diIin de,
Sonucta soyIemesi bedaaava (2x)