şarkıcı emrah
Sevgili melekler, şarkıcı Emrah'ın yaptığı şeyi duyduğunuzda kulaklarınıza inanamayacaksınız! Emrah, oğlu Tayfun'u notere goturup kendisinden para talep etmemesi konusunda kağıt imzalatmış! Bu iddia 13 yıl once zor bela nufusuna almayı kabul ettiği oğlu Tayfun'un iddiası. Haber ise aynen şoyle...

- Babam 1000 TL olan nafakamı 800 TL'ye duşurdu. Kestiği 200 TL'yi calışarak tamamlamamı istedi. Bursa'da Uludağ Universitesi Kamu Yonetimi bolumu ikinci sınıftayım. Okulu bitirmeme 2 yıl var. Bu yuzden de 800 TL'lik nafakanın 2 yıllığını gecen aralık ayında peşin gonderdi. Bursa'dan 80 bin TL'ye ev alarak benden ve nafakamdan bir an once kurtulmak istedi.
"BEN ONDAN BİR ŞEY İSTEMİYORUM"
- Bu paraları verdikten sonra avukatlarıyla beraber beni Beşiktaş'taki notere goturdu. Yalnızdım, yanımda kimse yoktu. Noterde bana bir feragatname imzalattı. İmzaladığım kağıda gore, o yaşadığı surece, ben bir daha ondan hicbir şekilde yardım ya da para alamayacağım. Galiba babam ondan surekli para isteyeceğimi duşundu. O oldukten sonra mirastan faydalanıp faydalanmayacağımı ya da mirası başkasının uzerine yapmayacağını ben bilemem. Zaten ben ondan bir şey istemiyorum.
EMRAH ONCE İNKAR ETMİŞTİ
Emrah, 21 yıl once Bursa'daki konserinde tanıştığı hayranı Ebru Colak'la birlikte olmuştu. Bu ilişkiden dunyaya gelen oğlu Tayfun'u ise 'Bu cocuk benim değil' diyerek reddetmişti. DNA testleri sonucunda 13 yıl once oğlunu nufusuna almıştı. Mahkeme Emrah'ın oğluna eğitimi boyunca bin TL nafaka odemesine karar vermişti.
vatan