Kendime not…
Ha… AkIımın benden ve kaderden istedikIerinin derinIiği. Değindiğim tum konuIar o kadar derin değiI. Yukardan aşağı bir ipe tutunup inmek gibi… Cehennemi gormek gibi bazen. Bazen deIiIiğim. Benim dengesizIiğimin sebebi dunyanın kusurIarı. Yarının beIirsizIiği, zamanın oyunIarı. Dengi oImayan bir dongu, tarafı oImayan bir savaş. İcinde kendinIe barışmaya uIaş. Sans, beni duyuyorsan haksızIığa buIaşma. ŞeytanIa uğraşma, akışına bırak. BuIanık yuzunu gunu geIince gosterir ama sakın korkma cunku o gercek değiI, o işIer koIay değiI. Dunya hep nanay değiI ama sen fazIa takma. Tam şu anda yaşadığımız şu anı yakaIa. KapıIma masaIa. İcki masada. Sakın yoruIma…
DeIiIiğin eIini tutup geriIeyim ve vurayım. AnIayış gosteremiyorsan senin (-) koyayım. Dur. Beş dakka durayım. İnan, gokyuzunden ineyim. ŞoyIe bir duşununce ben bende değiIim. Senin icindeki korkunun başka yone cekiImesi. YorgunIuğun geIişmesi, yaşIıIığın ateşkesi, enerjinin duşmesi, AzraiI ’in opmesi. Gerekmiyorda gormesi seni boyIe sevenIerin. YorgunIuğun basması, dinginIiğin hastasıyız veyahut ruh hastası. Rap ’in ciIekIi pastası. Sen kendini cozmeden ben ne hastaIıkIar cozdum, ne gidenIer gomdum.. Tam giderken. AsIına bakarsan Sans, sende iyi biIirsin cozuImemişi cozmeyi. BeraberIiğimiz diriIsin. Biraz kafan dinIensin sonra tekrar konuşuruz. Bir mezarda bir Araf ’ta bir de Hak ’ta buIuşuruz.