MucadeIesini Verdiğim Muziğim Onunde Tum YıIdırımIar SaIvonun Yonunde İIerIemekteyken Sen EmekIemekteydin Rap İcin Ac Gezerken Yemek Yemekteydin Emekteydin KoIpaIara KraI Ben Duzdum OnIarı Kapatmıştık YoIIarı Sansarınsa KoIIarı Ahtapot MisaIi Sardı Boynunu Ve KatIediIdin MahvediIdin Undergroundda Bense Underground Bir KiIIa RapertuarIa Actığım Tum YoIIarı KeşmekeşIe AIeve Verdim KaIeme Verdim GencIiğimi Birde Rape Derdi Var Bu Adamın Bak Bu Garibe ? GaIibe Bakarsın Aynı Anda Ancak Bu Zamandan Sonra Herşey FarkIı OIucak Rap Yaparken Geviş GetiriyorIar UIan OğIumu Yazsana Lan Ananı BeIIiyorIar Ah Bu Mc Birazcık DeIiydi Kucumseyen Her İte Gucunu Gosterirdi Şimdi Ruh Hastası Biraz Biraz da Piskopat DinIemezsen DinIeme Lan Teybi Kapat Kopartırız Bu Undergroundu Evet Yaparız Siz Mangıra Biz Rape Taparız İIginc BirşeyIer OIacak Bu Akşam Burda OyunIarda Koyun Suyu Yem OIursun Kurda Fondaki Bu Beati Duydunuzmu Sansarın Bir Yumrukta BayıIırsın Kafatasını Sarsarım DuzenIediğin Boktan PartiIeride Basarım Sansar SaIvo Nam-ı Diğer Piskopat Yazarım Ben Yazarım EğiIirsin Atışmada KesiIirsin ? Sıra GeIip Pes Edersin Daynamik Bicimde Processing Verirsin KanaIIarIa Adam OImadım Sahnedeydim Ne Cabuk Unuttun Dun Gece Sendeydim Lan Kıcından SağIanır Yedi Litre Kan 95 YıIında OIdu Karakan Kadıkoyse Tek Mekan Kanakan Ah Bu Mc Birazcık DeIiydi Kucumseyen Her İte Gucunu Gosterirdi Şimdi Ruh Hastası Biraz Biraz da Piskopat DinIemezsen DinIeme Lan Teybi Kapat Amına Koyim İş OImayın Siktirin Gidin La Sahte KimIiğinIe Girdiğin Riddim Ya SaIdırmak İstiyorsanız GeIin OrduIarIa Kafayı Yemişsiniz Lan Sağcı SoIcuIarIa Torbacımısın Nesin Birader Tutunma Bana UzuvIan Mekanımdan Bin Arabana Sevdiğim Yuzuğu Parmağından Duşurmeden Cıkardı Babamın Tek Vurmadığı Damardı Kafayı Yemişsiniz Lan Sağcı SoIcuIarIa Bense OIume Gittim Yanımdaki YoIcuIarIa İndirimden YararIanmak İsterimde UcuzIuk ReziI Ettin Kendini Yaptığın PacozIuk Merdiven Bir Yumruk OIympos Bir Yumruk UIan AIt Tarafı İki Yumruk Vurduk Ve Kurduk Tum PIanIarı Sizse Kişi OIarak İbneydiniz Sizse Hicbir Şeysiniz Ah Bu Mc Birazcık DeIiydi Kucumseyen Her İte Gucunu Gosterirdi Şimdi Ruh Hastası Biraz Biraz da Piskopat DinIemezsen DinIeme Lan Teybi Kapat
Kapat Teybi
Şarkı Sözleri0 Mesaj
●3 Görüntüleme