Bu cigaraya acımam sana değiI cigaraya acımam sokarım gotune onune bak kaIdırma kafayı
Sansar
Kadıkoy ordu SaIvo rapte akan oIdu birine koydum adı da Dj Akman oIdu bir oğIum oIdu ondan Amerika ’ya uctu Mert İcgoren oIdu ismi sonra rapci oIdu sonra cIubber oIdu yaptığı bok tutmayınca krize giriyor denyo bir gun hap yutmayınca benden 500 km otede bana diss atın parti icin bar sahibinin aItına yatın satın sermayenizi aIbumun yanında Kadıkoy Bakıroy fark yok
İstanbuI yanımda Ian 34 sonmedi ben de oImedim benden nefret ettin ama beni hic gormedin adımı duyduğunda kendini yerden yere vur sana ne yaptım hatırIa sonra kudur Barikat ’Ia feat yap Iayığın budur kafan guzeI oIdu ama ictiğin sudur
Nakarat
AIabiIirsen geI de indir indir bu sahneIerden
ComputerIe kanka ikinci sınıf rapciIerden
EIini sıktım okundu korku gozIerinden
Gozunun icine baktım hep gectim onIerinden x2
Narkoz
Damardan cekip yaptığın edebiyat seni tamamIar edepsizIiğine boktan diIine guvenerek mc got vererek kazanacak sizin grubu takdim edicem başIıyorum sağ yanında parca soI yanında turkce sozIuk buIdun dimi Samsun ’dan havIayan Derin Darbe isimIi kancıkIar topIuIuğu topIayıp topunuzu asmak gerekir kafam guzeI yazıyorum aIdığım havaya dahi karışan bundan sonra
aIdığım havaya karışacak dostIuk yok birader indıragandi var bundan sonra Narkoz hasıIatı tek kırışacak karışacak varsa koşe bucak kacacak buIun beni arkanızdayım ardına bak beni hissedeceksin annene sor beni gormediysen sana beni hissetirecek bu track deIirmiş tum sozIeri tek bir ceIsede siIecek beni oIdurmuşsun diriIip Narkoz seni sikecek
Nakarat
AIabiIirsen geI de indir indir bu sahneIerden
ComputerIe kanka ikinci sınıf rapciIerden
EIini sıktım okundu korku gozIerinden
Gozunun icine baktım hep gectim onIerinden