"Project by Şenay Akay" şirketinde unlu unsuz bircok isme imaj danışmanlığı yapmaya devam eden Şenay Akay, aldatıldığını soyledi: "Buğra (Ozcetin) ile olan evliliğimde aldatıldım. Hoş beni aldatmadı, kendini aldattı, o da ayrı. Ben kaybetmem ki, o kaybeder. Beni kaybetti. Kendine yansın. Aldatan taraf her zaman kaybetmeye mahkumdur. Aldatan kadınlara cok daha fazla karşıyım. Sen bir kadınsın ya, bunu kendine nasıl yakıştırabilirsin? Eşini, sevgilisini aldatan kişiliksizdir. Ayrıl ya da boşan, bu kadar basit."
Şenay Akay, Pelin Karamehmetoğlu ile kurduğu "Project by Şenay Akay" şirketinde bircok isme imaj danışmanlığı yapıyor. Ancak gectiğimiz hafta Hulya Avşar yuzunden Gulben Ergen’le calışmadıkları gundeme geldi . Unlu manken, "Ortağım Pelin’in Avşar’la gonul bağı var ve gonul bağı olduğu kişilere karşı cok hassas. O yuzden Gulben Hanım’ın teklifini kabul etmedi, kendisiyle calışmak istemedi" dedi.
Project by Şenay Akay şirketi olarak Fatih Urek’e uyguladığınız maco erkek imajı gercekten cok hoştu. Ama bu işin devamı gelmedi, Fatih Bey yine eskisi gibi... Anlaşmanız mı bitti, ne oldu?
- Fatih’te gozlemlediğim kadarıyla aşırı bir değişiklik yok. Zaten bizim anlaşmamız promosyon donemi icindi. Fatih de bu tarz bir değişikliği isteyerek bize geldi. Biz gerekli calışmaları yaptık. Cok da başarılı bir calışma olduğunu duşunuyorum. Fakat Fatih’in bu imajı surdurup surdurmeme kararına ben mudahale edemem.
n Gulben Ergen de sizinle bir fotoğraf calışması yapmak istedi, ama olmadı... Neden?
- Evet, boyle bir teklif soz konusu. Fakat bu, Gulben Ergen’in şahsından gelen bir teklif değildi. Kendisinin bilgisi dahilinde, bir dergi tarafından fotoğraflarının cekilmesi istenmiş. Ancak Pelin (Karamehmetoğlu) Hanım’ın o donemki yoğunluğundan dolayı teklife olumlu bir yanıt verememişiz.
n Gercekten bu kadar yoğun musunuz, yoksa Gulben Hanım’la calışmak istememenizin ardında başka sebep mi var?
Durust olmak gerekirse, bu tamamen Pelin’in kararıydı. Pelin amator ruhlu bir profesyonel. Gonul bağı olan kişilere karşı cok hassas. Herkesin bildiği sebeplerden dolayı bu teklifi kabul etmedi.
n Yani Hulya Avşar’dan dolayı...
- Evet...
n Ve Pelin Hanım, Gulben Hanım adına arayanlara randevu vermedi, oyle mi?
- Evet. Calışmak istemedi.
n Başka kimlerle calışmıyorsunuz?
- Bize inanmayan, guvenmeyen, kendini teslim etmeyenlerle asla calışmayız. Ama bizimle calışmak isteyen herkesle calışırız. Kapımız herkese acık.n Kapınız herkese acık, Gulben Ergen’e değil...
- Art niyet aramaya gerek yok. Az once de bahsettiğim gibi...
n Peki... Siz bu şirketi ilk kurduğunuzda manken Seda Ertan’ı yerinize gelecek manken olarak lanse etmiş, sahiplenmiştiniz. Sonra birden bire de yollarınızı ayırdınız. Ne oldu?
- Kendisi bir roportajında "Artık Şenay Akay’a ihtiyacım kalmadı" dedi. Saygı duymak gerek. Ben butun bunları goze alarak yola cıkmıştım zaten. n Seda Ertan tarafından kullanıldığınızı duşunuyor musunuz?
- Hayır, ben kullanılmadım, kulanılmama izin verdim! Bu ikisi farklı şey. Ben işimi yaptım, bitirdim.
n Şanlıurfa’da duzenlenen bir defilede, modacı Mustafa Şahin’i kuliste, kıyafet yuzunden tartakladığınız doğru mu?
- Şahsıma yapılmış bir terbiyesizlikten dolayı aramızda bir tartışma ve ardından da itişme yaşanmıştır.
MESLEĞE BAŞLADIĞIM İLK YILLARDA İTİLİP KALKILDIM
n İyi de defilede ne oldu, siz o modacının istediği yerel kıyafet yerine transparan kıyafet mi giymek istediniz, tartışma neden cıktı?
- Aslında ortada transparan bir kıyafet bile yok. Sadece astarı unutulmuş ve ozellikle giymemi istedikleri bir gelinlik yuzunden tum bu uzucu olaylar yaşandı. Zaten ben o şahsın modacı olduğunu da olay sonrası oğrendim. Hoş, daha once bilseydim de hicbir şey değişmezdi. Kısaca olaylar, giyeceğim bir kıyafetin başlığını sorduğumda, o şahsın ukala bir cevap vermesiyle başladı. Duymamazlıktan geldim. Sonrasında buna benzer birkac sorumun cevabını da inanılmaz ukala bir şekilde verdi. En son kıyafetim olan gelinliğin astarını istediğimde giydirici getirdi. Aynı anda modacı olan şahıs da elinde astar olduğunu zannettiğim başka bir şeyle gelince, ikisinin arasında tartışma cıktı. Sıramın geldiğini, bir karar vermeleri gerektiğini soyleyince, o şahıs birbiri ardına hakaretler etti ve itişme yaşandı.n "Urfa’dan cıkamazsın?" diye tehdit mi edildiniz?
- Evet. O şahsın yakınları tarafından... Ama ben Urfa’yı cok seviyorum, cok guzel bir yer. Urfalılar inanılmaz guzel insanlar ve sahipleniciler. Bu tarz insanlar yuzunden Urfa’nın zarar gormesi beni uzuyor. n Bir de mesleğe ilk başladığınız yıllarda, sizden daha profesyonel olanlardan cok dayak yediğinizi soylediniz.
- Tabii ki tekme tokat dayak yemedim, kimse bana boyle bir şey yapamaz. İtilip, kakıldım diyelim... Evet, defilelerde cok itişmeler yaşadım. Koreografi kağıtlarım da calındı, topuğum da kırıldı, "yanlış yapacaksın" diye kuliste sıkıştırıldım. Yanlış yapmamı istediler. Cunku kıskanıyorlar, genclerin arkalarından gelmelerini istemiyorlardı.
HACCA VE UMREYE GİTMEK YILLARDAN BERİ HAYALİM
n Siz gercekten ortaokul yıllarında turban taktınız mı?
- İlkokulda kapanmak istedim, doğrudur. Ortaokul doneminde de bir ara kapandım. Kur’an kursuna gittim. Sonra devam etmedim.
n Neden etkilendiniz de kapandınız?
- Babaannemin karşı komşusu hocaydı. Cok da tatlı bir hanımdı. Cok sık babaannemde kalırdım. Her torun gibi babaannemi, dedemi cok severdim. O donemlerde cok sohbet ederdik. Ayrıca ben din derslerini cok severdim. Hálá da ilgim var. Elhamdulillah muslumanım. Allah ile kul arasında bir şey bu. O donem kapanmaya cok heves ettim. Kur’an kursuna yazıldım. Alfabesini bitirdim. Sonra babaannem ve annem bana "Biz tabii ki senin kapanmanı isteriz. Ama buna karar vermek icin cok kucuksun" dedi. Kendi kararımı kendim vereyim istediler, ben de kararımı verdim ve başımı kapatmadım.
n Ne kadar sure başınız kapalı dolaştınız?
- Kuran kursu suresince. Benim dini inanclarım cok kuvvetlidir. Bu hicbir zaman da değişmeyecek.
n Ama şimdi transparan kıyafetler giyiyorsunuz...
- Ben her şeyin Allah ile kul arasında olduğuna inanıyorum. Hicbir zaman bunu kendi icimde sorgulamadım. Onemli olan şey, Allah’ın dinlerine, peygamberlerine inanmaktır. Bu kadar. Siz bunu icinizde nasıl yaşarsınız, kimse bilemez, sorgulayamaz. Ben gidip de "Cok kotu giyiniyorsun, simsiyah gozukuyorsun" diye carşaf giyen bir kadını yargılıyor muyum? Saygım sonsuz. Onun kendi inancı. Kimse de beni sorgulayamaz. Seda Sayan transparan gomleklerle program yapıyor. Aynı şey. Ben tranparan gomlek ya da elbise giyiyorum. Seda SayanEbru Gundeş de giyiyor. Benim sucum model olmak mı? da bir anne, program yapıyor. Ne farkı var? Ve cok da guzel taşıyor. Sibel Can da giyiyor, Bulent Ersoy da giyiyor,
n Hacca da gidecekmişsiniz, oyle mi?
- Umre ve Hac benim hayalim. Her Musluman gibi ben de gitmek istiyorum. Benim kendimden utanacak hicbir şeyim, hicbir pişmanlığım yok. Ben nabza gore şerbet vermeye de calışmıyorum. Cunku ben bunu şimdi değil, yıllardır soyluyorum.
KİŞİLİKLİ İNSAN EŞİNİ ALDATMAZ
n Sizin donemizdeki bircok manken evlendi, cocuk sahibi oldu...
- Allah mesut mutlu etsin. Ben evlendim, bitti. Cocuk ise bir donem istemiştim, yapmadım. İyi ki de yapmamışım.
n Ben evliliğinizden cocuk aldırdığınızı biliyorum, pişman mısınız?
- Hayır. İyi ki cocuk yapmamışım. Cocuğa yazık olacaktı cunku... 28 yaşındayım, evlenirim de, cocuk da yaparım, kariyer de...
n Esi eşiniz Buğra Ozcetin’le evliyken şiddete maruz kaldınız mı?
- Yok. Psikolojik olarak cok zor zamanlar gecirdim ama boyle bir şeye izin vermem. Ben doverim yani! Zaten kadına ya da cocuğa vurmak ne demek? Git kendini dov! Dediğim gibi fiziksel şiddete maruz kalmadım, ama aldatıldım. Hoş beni aldatmadı, kendini aldattı, o da ayrı. Ben kaybetmem ki, o kaybeder. Beni kaybetti. Kendine yansın. Eşini, sevgilisini aldatan kişiliksizdir. Ayrıl ya da boşan, bu kadar basit.
hurriyet/magazin
Şenay Akay Kişilikli biri eşini aldatmaz dedi
Magazin0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Magazin
- Şenay Akay Kişilikli biri eşini aldatmaz dedi