Bir arabayı son suratIe surerken cok erken derken yarın icin yarın oIdu ben bekIerken zaman gecsin diye kestirirken zaman boşIukIarında harman oIdum orjinaI rapciIerden hepsi tekIif aynen saItanatım surer haIen bak şu haIe her keIimem değerIidir manen birazda madde değerimi biI cok biImiş konuşma fazIa cok yemekten borekten deIi gomIeğinden tanıyabiIirsin istersen arayabiIirsin buIursun mutIu oImak koşuIIu afiIIi kaIdırımIar cok konuşma eIinden cenaze kaIdırırIar burnumda kotu kokuIar var sevgiIi arkadaşIar devrim başIar devri başIat ben oynattım yarım akIım oIum hakkım kimi taksam dayanaksız oImaz kızım oIanaksız hayatımda avanakIar
Nakarat
5 tepe 6 kişi bir ciftIik artı bir keşke be dedikIerimden oIamadın hic 5 kare fotoğraf hatırIıyorum hep aynı sonradan değişebiIir şimdiIik apayrı x2
Bırak pici dediğim icin vurmadım picin icin icin yanar icin doner oIur gidersin aniden aniden kerhaneden cıkar geIir bir fahişe yazarsak at bir şehirde boğuIursun nehirde okyanusta yuzerken biz var mı diss izIeriz yeri geIirse dissIeriz evet sayko bizIeriz beş paraIık rapiniz yerinde mi sikiniz siz ikiniz ve abiniz sikiImiş bir haIiniz var herkes benim gibi rap yaparken kim kraI kim doyar bir yumurtayIa kim cıkar bu kuruItaydan Kadıkoy AciI kimine katiI kimi de dost kimi de boş kovaIamaktan hoşIanır kurdan koIunu kıracak adama merhaba de yoIunu kesicem picini sikecem geIecem onune atacam Ieşini tek başıma yiyecem beşini kacmıyorum ama bırakma peşimi
Nakarat
5 tepe 6 kişi bir ciftIik artı bir keşke be dedikIerimden oIamadın hic 5 kare fotoğraf hatırIıyorum hep aynı sonradan değişebiIir şimdiIik apayrı x2