OYUNCU DOLUNAY SOYSERT, 30 YAŞINA KADAR AŞKA İNANMADIĞINI, ANCAK EŞİ SİNAN TUZCU KARŞISINA CIKTIĞI ZAMAN AŞKIN VAR OLDUĞUNU KENDİSİNİN DE KABUL ETTİĞİNİ SOYLEDİ.
Turkmax kanalında yayınlanan Serra Yılmaz'ın yemek programına konuk olan Dolunay Soysert, Adanalı olduğunu ve yıllarca aşka inanmayan bir kişi olduğunu anlattı.
'O kadar uzun bir zaman boyle bir şey olduğuna inanmadım ki, bu bir kırılma noktasıydı ve Sinan karşıma cıktı' diye konuşan Dolunay Soysert, genclik yıllarında cağına isyan eden bir genc kız olduğuna değindi.
'Cağıma isyan ederek buyudum. 30'lara kadar isyan edince tamamen o duygularımı yitirmiştim. Ben biriyle beraber olamam derdim. Aşk yok, insanlar hayat arkadaşlığı yapar diye duşunurdum. Yok, varmış. Boşuna yazmamışlar' diyerek bir oyunda tanıştığı Sinan Tuzcu ile 2 yıldır guzel bir evliliğinin bulunduğunu soyledi.
Dolunay Soysert, Sinan Tuzcu ile tanıştıktan sonra ilk zamanlarda uzak durduğunu ancak eşinin ısrarcı davrandığını belirterek, nasıl ikna olduğunu şoyle anlattı:
'Birlikte bir oyunda oynuyorduk. Yakın arkadaştan girdi, zorlamaya başladı. Bir gun rezil olma pahasına kalabalık bir prova sırasında yavaş yavaş yaklaştı ve herkesin ortasında optu. Bir anda salonda provadaki herkes alkışlamaya başladı. 'Oyle rezil olunmaz, boyle olunur. Şimdi cıkıyor musun, cıkmıyor musun' dedi. Başladık ve cok hızlı şekilde evliliğe goturdu. Tanıdık bir birimizi ve oydu, daha fazla oyalanacak bir durum yoktu, evlendik.'
2 yıldır mutlu bir evliliğinin olduğunu anlatan Dolunay Soysert, bu hikayeyi cocuklarına keyifle anlatacağını ifade etti.
Gunluk hayatta başkalarını sıkmamaya cabaladığını belirten Soysert, kendisine dair ise sert kuralları olduğunu ifade etti.
gecce.com