ibrahim tatlıses yeni album 2013
ibrahim tatlıses haberleri
Sevgili melekler, İbrahim Tatlıses sahnelere donuyor. Gecirdiği silahlı saldırının ardından olumden donen unlu turkucu, Evlenmiş ve bir de kız cocuk sahibi olmuştu. Erbil Uluslararası Konut Fuarına katılan Tatlıses, "Yarım ismini vereceğim kasetimi uc ay sonra piyasaya sunacağım, ilk konserimi de Erbil'de vereceğim" dedi. İşte detaylar...

Erbil Uluslararası Konut Fuarı'nın acılışı, Irak Kurt Bolgesel Yonetimi (İKBY) hukumet Sozcusu Sefin Dizai, Erbil Valisi Nevzat Hadi ve sanatcı İbrahim Tatlıses tarafından yapıldı.
Tatlıses burada, Zaho'da inşa edeceği bin 628 konutluk projesinin tanıtımını da gercekleştirdi.
İlk defa goğsunu gere gere bir projeye el attığını soyleyen Tatlıses, "Bugune kadar yaptığım işleri, ağzıma bile almak istemiyorum. Cunku resmen kullanıldım, aldatıldım. Yapılan projelerde imzam vardı ama kendim yoktum. Bir adam, surekli beni kandırdı. Adam yalancının teki cıktı. Ben vurulduktan sonra sevenlerimi kullandı. Bana bir yardımı dokunmadı. Herkes o kişiyi tanıyor, kim olduğunu, ne olduğunu biliyor" diye konuştu.
"Irak halkından ozur diliyorum" diyen Tatlıses, "Bundan sonraki projeler benimdir. Bu saatten sonra Irak halkı, en guzeline layıktır. Biz de en guzelini yapmaya calışıyoruz. Butun gayretim budur" ifadelerini kullandı.
"Kasetim uc ay sonra"
Tatlıses, ne zaman konser vereceğiyle ilgili soruya, "İlk konserimi Erbil'de vereceğim. Ama burada oyle geniş bir yer yok. Cunku yuz binlerce insan gelecek. Devleti de zora sokarız. Koruma, guvenlik cok zor bir olay" cevabını verdi.
Uğradığı silahlı saldırıdan sonra hic kaset yapmayan Tatlıses, uc ay sonra cıkacak "Yarım" isimli bir kasetin hazırlığı icinde olduğunu da soyledi.
6 ulkeden 48 inşaat firmasının katıldığı konut fuarı, 30 Haziran'a kadar devam edecek. Erbillilerin, fuara ilgisinin yoğun olduğu gozlendi.