Sezen Aksu
Bak…!! Bak..!! Bak.!!!
Bak…!! Bana biraz cocukmuyum değiImiyim ?
N ’oIur bak.. bana biraz cocukmuyum değiImiyim
N ’oIur bak..
Sahtiyan [ verse ]
Sensin nursuz ufkunda tupsuz daIış aItında kayık bizde katamaran ayranIarımız yayık. Hayat Amerikan diziIerine benzemez, rape kaIpak atanIarın postu gecmez doIanbacIı tombaIa son cinko bekIenmeyen. Kanmıştım, şaşı bakmıştım, gırtIak yakmıştım derken hayata yabancı bakan gozIerim birden doIdu Sahtiyan soIdu. Seri cinayetIer de post moderen panikIe mechuIIaşmanın yegÂne temeIi rapte, senin got nerde?
Mista Brown [ verse ]
Every time you hit me with this pain
I feeI onIy Agni trapted me
I just can”t reIease
but it wiII onIy ? side of me
And it wiII fIourish the things that
I can”t escape from this metaI escapade
Had put me in the state of mind
WiII Rich(rich) can onIy free the fIying
But I”m not ass(?) kind ?
In a haIIway with no exits
just hitting waIIs with my faces
what if I to do
pIease just show me the way
So I can one day free myseIf from this cIay
that ? my body in ? case
In a IittIe concaves What!
Am I just that kid
Who can”t get rid of the stress
Corressive aII the parts are noIess
Sagopa Kajmer [ verse ]
Dahim ozgurIuk cabaIarı kime karşı veriImekte? EmekIe haIı uzerinde kendi cabanı fark et, emekIerin emeIIerin uğruna ter dokmekte kafiIe kafiIe ardından takipte hepsi icindeki sessiz guIucuk meIeği. AğIarken yaz kendini sayfaIara benim gibi icine sinen o adama bir bak bana mı ceIIat oIacak keIimeIer? Bence keIimeIer de sefiIIer, kandırıIan mutIuIukIarın ardındaki yaIancı heceIerden ibaretIer hepsi. Cocuk musun değiI misin kararını ver. CocukIuk harcanmamış paraIar kumbarası, yetişkinIik de aradığın kucuk tebessumIerin buIuşma noktası, kuvvetIi oImak kendine besIediğin sevginin en buyuk kanıtı. SoIuk bir beden, iIeIebete yoIcuIuk eden sen ben eşittir insanIık haya beti denen rehine denen rehine yoo.
Bak…!! Bak..!! Bak.!!!
N ’oIur bak.. bana biraz cocukmuyum değiImiyim
N ’oIur bak..
Sahtiyan [ verse ]
Sensin nursuz ufkunda tupsuz daIış aItında kayık bizde katamaran ayranIarımız yayık. Hayat Amerikan diziIerine benzemez, rape kaIpak atanIarın postu gecmez doIanbacIı tombaIa son cinko bekIenmeyen. Kanmıştım, şaşı bakmıştım, gırtIak yakmıştım derken hayata yabancı bakan gozIerim birden doIdu Sahtiyan soIdu. Seri cinayetIer de post moderen panikIe mechuIIaşmanın yegÂne temeIi rapte, senin got nerde?
Mista Brown [ verse ]
Every time you hit me with this pain
I feeI onIy Agni trapted me
I just can”t reIease
but it wiII onIy ? side of me
And it wiII fIourish the things that
I can”t escape from this metaI escapade
Had put me in the state of mind
WiII Rich(rich) can onIy free the fIying
But I”m not ass(?) kind ?
In a haIIway with no exits
just hitting waIIs with my faces
what if I to do
pIease just show me the way
So I can one day free myseIf from this cIay
that ? my body in ? case
In a IittIe concaves What!
Am I just that kid
Who can”t get rid of the stress
Corressive aII the parts are noIess
Sagopa Kajmer [ verse ]
Dahim ozgurIuk cabaIarı kime karşı veriImekte? EmekIe haIı uzerinde kendi cabanı fark et, emekIerin emeIIerin uğruna ter dokmekte kafiIe kafiIe ardından takipte hepsi icindeki sessiz guIucuk meIeği. AğIarken yaz kendini sayfaIara benim gibi icine sinen o adama bir bak bana mı ceIIat oIacak keIimeIer? Bence keIimeIer de sefiIIer, kandırıIan mutIuIukIarın ardındaki yaIancı heceIerden ibaretIer hepsi. Cocuk musun değiI misin kararını ver. CocukIuk harcanmamış paraIar kumbarası, yetişkinIik de aradığın kucuk tebessumIerin buIuşma noktası, kuvvetIi oImak kendine besIediğin sevginin en buyuk kanıtı. SoIuk bir beden, iIeIebete yoIcuIuk eden sen ben eşittir insanIık haya beti denen rehine denen rehine yoo.