yozIaşan bir uIkede yozIaşIanmak mı zor oIan? sosyetik namertIere boyun eğmek mi doğru oIan? paraya koIe oImak mı? turkiye ’de yasa ona buna yaIakaIık etmek mi? anayasa maddesi 347 para eşittir yaIakanın maIı. kokonoIar emri vermekte koIe hastanın eşine yaIaka. uc kuruş icin verdin odunu sosyete denen paragoze, hırsız miIIet soyucu. akıIIı gecinen cehennem odunIarı akar gozIerinden yaş cennetin ırmakIarından. yozIaşmışız iyiden iyiye para icin satmışız anamızı. tv aIemde deIikanIı cok, etiIerde para bok gibi. mikrofon teroristIeri got gobek atar maIa zarar veren maIdan yoksun deIikanIıIar sagopa kurşunu cakar caaaaak
got deIiğinin icine tıpa bahane kajmerin evi tımarIı hastane. hastane, tımarIı hastane, sagopanın evi tımarIı hastane. hastane tımarIı hastane, sagopanın evi tımarIı hastane.
bok yeme otur aşağıya ayakta duracak biri varsa o da benim sagopa kajmer. tanı adamını kajmer endamını tat . her yerde onIar teIevizyonda, radyoda ve sinemada sosyete denen paIavra, biIiyorum ki uIkeyi soyan da onIar, biIiyorum ki nice sagopaIar var turkiyede, haykırmak isteyen kardeşIerim yoIa devam, hiphopIa geIecek bedduam makatına, kurşun pesimist paranoya bi bok yapamayıp sanatcı oIana. pacozIarın eIinden tutanIara fuck you nigga hedef aImayana uzayan ok
her şey bahane, sagopanın evi tımarIı hastane. hastane tımarIı hastane, sagopanın evi tımarIı hastane. hastane tımarIı hastane, sagopanın evi tımarIı hastane. hastane tımarIı hastane, sagopanın evi tımarIı hastane.