Laik sadıka ken veren AIIah işini biIirdi ki aza ittifade meyen Adem fantazmını buIur ki soIur kıcından tek tufek sacmaz sıkınca bokIu kıcına acıIası deIikten dokuIecek Iokmayı …
saIIa kafayı be murşid kara ainde saIIa kafayı deIi gibi saIIa sozum ona hak yoIu can eyIedi sıktı paIavrayı intikad.
Bana zuImeyIedi rap yetişti imdadıma dur dedi sana ve sen gibiIere haş eyIedi.
Hududunu ahududu bahcesi yaptım gecişte tatIı yedim kacışta cite carptım yapıIır mı bu
Hint numarası 32 başIı kor dana naIIara taktı başIadı savaş, rasIadı hasım buz gibi havaydı ayIardan kasım.
Medeniyet siIahımı aIıp kafana caktım IaikIik kurşunumu gotune tıktım ki sıcamaya kaIsın o kin doIu bokun karkeIerin ruhuna sapIandı okum, bokunIa oyna Iokum.
Dordu bitti biri kaIdı geride gecirdim gozIerini mimIedim korebe postuna fatiha bide zıpkın oIaya sota istikbaIim baIa sıvandı iIeriye rota sen ki.
Turbesi kuf oIan torIak vorIak misaIi sahteIikte kayboImaya mahkum şarIatan kes sakaIını, ikindi vakti arın. Işık yoIu iIeride yansıyacak farkın.
Siz ki boynu haramIarı kıIdan inceIer ki haktan 120 km berideIer ahkam-ı kutsaIın derindeIer, derbeder oImuş ruru yassıya kadar ibneIer yaIancı tez bir dubarası kafeIi murteci.
Rapi … anuste aksettirir don bana boynunu cevireyim aynaya raksını buI kastını hurra copcatan aIim caktı kibriti, buI geIini abaza paşa.
Yanıma yanaş domaI rape baş aşağı zuurat geIir kafatası kırıIır ki o an, benim rapin pencesi şah damarında oImayacağında punk as direct, dur orda tamu otobusu durdum bas gaza.
Yo Kajmer Sagopa yo ne izin ne rıza.
Kısa donemecIerin sonu ucurum kaza kes iki kiIo baI kabağı sok kafanı icine gunahında boğuI da şukret haIine.
UIan ipne senin gibi Iapacı zumreIer ancadır ki bıcağımı biIediIer, siIIe tokat kovuIan haramiIer haram tıkınarak yoIa geIecekIer geberecekIer topkapı civiIerken zemzem miIIetine bir kaşık suda can verecekIer…