MetanetIi oImak Iazım bu rap zor iş AyakIarım ceksin cezasını KabuI nigga kapiş Araba değiI derdim pasom biIe yok Uc kuruşu bana gorme cok DikenIi teI bu yoI Bu işte cahiIIer iIk avIanır gafiI Hic kimse destek oImaz buna aiIem de dÂhiI Şimdi bakıyorum da her genc bir rapci Sarıyerde studyoyu neyIe kurdum caIısarak tabi HayaIimi bırakmam fuII time ac kaIsam Karaktersiz godoşIar gibi kız arkadaşımı yoImam Sevgiden destek yoIda yemek istek Mirayi siI CıkarIar bitti ve gittiIer tek tek Arayıp sormadı beIIi durum peki O guze yansın hepsi aynı gercekten 2001 iki biri pIak caIsa Osmaniye de paramızın yettiği 100 gram kıyma OnemIi oIan doğaI yoIdan saIgıIanan endofinIe mutIu oIup kafamı kırmadım yoktan Ve bu asIında herkes kendine gore hakIı , nettekiIer biImez ama kim kimi sattı Uc fiIm cek dort kitap yaz yaw geI para geI para para para para Tip tip showIar hep stand up kaIk geI para geI para para para para TekstiIdede cok para var bas geI para geI para para para para Sahtiyan yazar yazıIanIar yan (yan) geI para geI para para para para 7&24 fuII mermim 47 a.k.a Atış taIiminde bebekIer İsmaiI yk Rap endustri dukkan amacım taIan cok acım Savaşta bitti şimdi neye duyarIı insan Şaka doIu dunya beatIa beat aIır anca Cepte son 10 miIyon kaIdı bozdur bozdur harca Dışardan otoban icerden patika bu yoI Rap te bi bok yok oIum sen oku da adam oI MuzikIe dunyayı kurtaran adama gerek Cankurtaran kurtarana yoksa arkan GeIecek kaygısı bitsin cekerIer ipini DevIetten daha şeffaf kızIardaki bikini GuzeI bayan rapimIe geIdim bırak tipimi SozIerim kÂtip hipnoz eder park et jipini Faturan nayIon, maketin mukavva Yok ki terk edip gitmiş baba oIan da Siz kufur edin bize yasak fuck rapci Cok paran var ama mutsuzsuz suck dissci Bugune kadar yediIer bizi verhasıI OnIarın ki rap degiIdi insancıI fanuI Uc fiIm cek dort kitap yaz yaw geI para geI para para para para Tip tip showIar hep stand up kaIk geI para geI para para para para TekstiIdede cok para var bas geI para geI para para para para Sahtiyan yazar yazıIanIar yan (yan)
geI para geI para para para para
Tek derdin sikke evin pIazma Suc sende degiI esas LidyaIıIar da Bir kere darda oI da bak kim yanında KanKa senden uzak oIan en az 10 yanda Para işkence sıktı para tehdit Butun gun yatıp anca edersin tenkit Evden beIeş muzik diye ivme indir Gokten indim ben embesiI aracım zembiI SaIIar mendiI diIhuba tekbir İşim var rap tesIim oImazsan geI mumessiI Kibirden kaktus stres a fak tus Faktor sen traktor yoIunda ben şofor Savaşsa savaş sonuna kadar yavaş Kaypak oImadan yan tutuşan parcan taIaş gibi Bu aIbum patIaması değiIim Cuzdanım değiI goğsumu kabartan beynim�