İKİ MANKEN PINAR TAŞTEPE İLE NESLİHAN ONDER'İN TEHDİT DAVASI BAŞLADI. İŞTE HERKESİ ŞOK EDEN DAVA...
Manken Pınar Taştepe, meslektaşı Neslihan Onder’in, işadamı Erdal Acar’ın adını kullanarak kendisini tehdit ettiğini iddia etti
Manken Pınar Taştepe, 2007 Best Model of Turkiye birincisi ve aynı zamanda Best Model of The World ikincisi olan Neslihan Onder hakkında Bakırkoy Cumhuriyet Başsavcılığı’na verdiği şikÂyet dilekcesinde şu iddiada bulundu: “Neslihan bir gun sevgilim Erkan Ergun ile birlikte benim evimde otururken aradı ’Sana gelebilir miyim?’ dedi. Kabul ettim. Eve geldi. Bir sure sonra sevgilim Erkan Ergun’u ayartmaya başlayınca sinirlendim. İkisini de evimden kovdum. Ancak Neslihan daha sonra bana mesajlar cekmeye, beni gorduğu yerde hakaret ve tehdit etmeye başladı. Bir keresinde telefonla ’Erdal Acar benim eski sevgilim. Seni ona oldurturum’ diyerek tehdit etti. ”İki ac kopek, biri sen, biri Erkan. İkiniz de kopek olmaya musaitsiniz “ diye mesaj cekti. Ajanslara hakkımda asılsız iddialarda bulundu, iş almamı engelledi. Maddi-manevi zarar gordum.”
Savcılık Neslihan Onder hakkında ’Hakaret’ten 2 yıla kadar hapis istemiyle dava actı. Mahkeme, tebligat gonderilmesine rağmen duruşmaya katılmayan Neslihan Onder hakkında zorla getirme kararı cıkarttı.
gecce.com