- ey deli şair
+ buyur kardeş - sen ki kendine deli şair diyorsun sozlerim aşka ve hayata dair diyorsun peki anlat'sana bana bu hayat neden bu kadar acımasız aşk denilen şey neden bu kadar can yakıcı anlat bana deli şair anlat
+ kardeş hayat dediğin acımasız değildir hayatı acımasızlaştıran insanlardır şerefsizlerdir namussuz gurursuz haysiyetsiz cahil ve icinde şeytan olan melek yuzlu insanlardır bu hayatta acımasız insanlar tarafından acı cekmek istemiyorsan acımasızlığa katlanamıyosan acımasız olacaksın sana acı cektirmek isteyen insanlara acı cektireceksin ama acımasızlığın hic bir zaman acınacak ve acımasızca acı ceken insanlara olmayacak olursa eğer karşında beni bulursun bilirsin deliyimdir seni oyle bir hale sokarım ki senin bile acıyacağın insanlar sana acır o yuzden bu sozlerimi kulağına kupe yap unutmayasın diyede adımı anlına kazı ki aynaya bakınca ne demek istediğimi anlayasın. hani aşk neden bu kadar acımasızdır dedin ya işte onu ben de bilmiyorum cunku aşk aşık olan birine sorulur aşk denen duyguyu yitirmiş bir bine değil şimdi bana diyeceksin ki sen hic aşık olmadınmı. Ben aşık oldum ama bir zalime o beni terk edip gidince icimde aşka dair ve ona dair ne varsa gomdum yureğime bi daha cıkarmam...
...ığdırlı...
...bir...
...deli...
...şair...
Sozlerim aşka ve hayata
...dair...
Erhan diyin tanırlar usta.
Erhan Gundere