SEZEN AKSU, ANKARA'DAKİ KONSERİNDE TURKİYE'NİN SON DONEMDEKİ EKONOMİK KRİZ VE TEROR KONUSUNA DİKKATİ CEKEREK ANLAMLI BİR KONUŞMA YAPTI.
Sezen Aksu’nun Ankara’daki konseri, sanatcının farklı bir konuşmasına sahne oldu. Her konserinin acılış konuşmasını esprilerle susleyerek dinleyicilerine bir stand-up şovu yapan Aksu, bu kez daha ciddi bir konuşma yaptı. Turkiye'nin son donemdeki durumundan kaygı duyduğunu dile getiren ve 'İnsanlar mutsuzken, ben mutlu olamam' dedi. Aksu ayrıca dinleyicilerinden yaşananlara karşı sessiz kalmamalarını rica etti.
Konserine hala dillerden duşmeyen eski şarkılarıyla başlayan Sezen Aksu, “Ben tek başıma ne yapabilirim diye duşunuyorum. Bir insanın bireysel oz gucunun farkına vardığı andan itibaren yapabileceklerini duşunuyorum. Kapımızın onunu supurursek, hepimiz şoyle ucundan kıyısından tutarsak, inanıyorum ki cok daha guzel şarkılar paylaşacağız. Gecceleri cok daha rahat uyuyacağız. İcimiz kanamayacak hic durmadan. Olacak, sessiz kalmamanızı bilhassa rica ediyorum.
Sezerler kuliste
Sezen Aksu’nun Anadolu Gosteri Merkezi’ndeki konserini izlemeye gelen 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ve eşi Semra Sezer, unlu sanatcıyı kuliste ziyaret etti.