Dunyanın en mutlu cifti Brad Pitt ile Angelina Jolie değil ne yazık ki.. Peki kim? Biz onları cok yakından tanıyor ve biliyoruz. İşte internette dolaşan ve gercekten 'en mutlu cift onlarmış' dedirten yazı...

En mutlu cit kim?

Cevap: Adem ile Havva..

Cunku;

1- Adem'in de Havva'nın da kaynanası olmadı.
2- Adem de Havva da aldatılmaktan korkmadı.
3- Adem: 'Arkadaşlarımla mac yapmaya gidiyorum' diyemedi.
4- Havva kız arkadaşlarını eve toplayıp akşama kadar dedikodu yapamadı.
5- Adem hicbir zaman poker partisine gidiyorum deyip, gecenin bir korunde eve sarhoş gelemedi.
6- Adem hic uzun iş goruşmeleri icin yurtdışına gidemedi. Gitse bile gittigi yerde otel odasında kalamadı.
7- Sevgililer Gunu'nu unutmaktan doğan kavgalar cıkmadı.
8- Randevulara gecikince trafiği bahane edemediler.
9- Yuksek gelen faturalar nedeniyle tartışmadılar.
10- Ozel gunlerinde birbirlerinin sevmedikleri arkadaşlarını davet etme gibi bir ihtimalleri olmadı.
11- Adem hicbir zaman Havva'ya 'Sen bu dunyada gorduğum en guzel kadınsın' derken yalan soylemedi.
12- Hicbir zaman rontgenleyen var mı? diye tedirginliğe duşmediler.
13- Onlar enflasyon canavarıyla hic tanışmadılar. Birikimlerini batırıp alacak bankacılarla da hic karşılaşmadılar.
14- Onlar mutluydular. Cunku, ne sayıma gerek vardı, ne de sayılmaya.
15- Hicbir zaman birbirlerinin yuzune telefonu kapatamadılar. Telefonda kavga da etmediler.
16- Hicbir zaman siyaset-politika konusunda dil, din, irk tartışmasına girmediler...
17- Havva hicbir zaman kıyafeti ile Adem'i cileden cıkartmadı.
18- Hicbir zaman Havva, 'Beni en son ne zaman sinemaya goturdun, en son ne zaman dışarıda yemek yedik' demedi.
19- 'Senden baska gul koklarsam namerdim' lafı da gercekti ve Havva da bunun doğru olduğuna emindi