Yakışıklı şarkıcı onceki hafta canlı yayında etek giyen Armağan Cağlayan'a da bakın nasıl taş attı.

Cumartesi gecesi Bostancı Gosteri Merkezi'ndeki konserine deri etekle cıkan Murat Boz, onceki hafta canlı yayında etek giyen Armağan Cağlayan'a taş attı: Ekose eteği ben değil ancak Armağan giyer!
Eteği giydim Maximus oldum
Stilisti ve sevgilisi Eliz Sakucoğlu'nun tasarladığı 'gladyator eteği'yle konser veren Murat Boz, "Kendimi Maximus'a benzettim" dedi.
Merakla beklenen an gelip cattı ve şarkıcı Murat Boz, Bostancı Gosteri Merkezi'ndeki konserine etekle cıktı!

Armağan Cağlayan'ın etekle yayına cıkmasının ardından "Ben de giyeceğim" acıklamasını yapan Boz'un tercihi, 'gladyator' modeliydi. Hem stilisti, hem de sevgilisi olan Eliz Sakucoğlu'nun tasarladığı eteği giyen Murat Boz, "Ekoseyi, ancak Armağan Cağlayan giyer. Kendisine cok yakışmış. Cok iyi dostumdur aynı zamanda. Sakın yanlış anlamayın" diye konuştu. Unlu şarkıcı, "Boyle giyindiğim zaman, kendimi Gladyator'deki Maximus'a benzetiyorum. 'Erkek adam etek giymez' diye bir şey yok. Erkek adam da etek giyer. Mel Gibson da giydi. O erkek değil mi?" şeklinde konuştu.