HOLLYWOOD'UN GOZDE CİFTLERİNDEN ANGELİNA JOLİE VE BRAD PİTT, COCUKLARININ İYİ BİR EĞİTİM GORMESİ İCİN ELLERİNDEN GELENİ YAPIYOR. MESLEKLERİ GEREĞİ SUREKLİ ULKE DEĞİŞTİRMEK ZORUNDA KALAN MUTLU CİFT, SONUNDA 'EVDE EĞİTİM'DE KARAR KILDI.
EVDE EĞİTİME BAŞLADILAR
27.10.2008
ANGELİNA JOLİE VE BRAD PİTT, COCUKLARININ EVDE EĞİTİM GORMESİNE KARAR VERDİ. MADDOX'LA İŞE BAŞLAYAN UNLU CİFT, ALMANYA'DAKİ EVLERİNE OZEL EĞİTMENLER GETİRTMEYE BAŞLADI..
Sadece gectiğimiz yıl birkac ulke birden değiştiren cift, buyuk oğulları Maddox'u okula gondermek yerine evde eğitmeye karar verdi. Fransa'daki şatolarında ozel eğitmenler eşliğinde 'homeschooling' denilen evde eğitime başlayan Maddox, Almanya'daki yeni evlerinde de bu eğitimini surduruyor. Maddox icin hem Almanca hem de Fransızca bilen bir oğretmen tutan cift, oğullarının ozellikle Fransızca'yı cok iyi oğrenmesini istiyor. Yoğun iş temposu nedeniyle cocuklarından uzak kalmak istemeyen Angelina Jolie, 'Bu yontem sayesinde hem cocuklarım yanımda oluyor, hem de gereken eğitimi alıyorlar' şeklinde konuşuyor. Unlu cift, bir suredir Almanya'da kiraladıkları yeni evlerinde yaşıyor. Brad Pitt, yeni filmi 'Inglorious Basterds'ın cekimlerine Almanya'da devam ediyor.