HALUK BİLGİNER'LE BAŞROLU PAYLAŞTIĞI 'GUNEŞİN OĞLU' FİLMİYLE 7 KASIM'DA HAYRANLARININ KARŞISINA CIKACAK OLAN OZGU NAMAL, EVLİLİK KONUSUNDA SER VERİYOR SIR VERMİYOR!
Yedi yıldır birlikte olduğu sevgilisi Oktay Kaynarca ile ne zaman evleneceği sorusuna Namal, 'Biiiiip! Kısmet artık!' diye cevap veriyor...
7 Kasım'da gosterime girecek 'Guneşin Oğlu' filminde capkın ve flortoz genc kadın 'Şule'yi canladırıyor Ozgu Namal. Gelecek yıl vizyona gerecek bir başka filmi tamamlayan, yeni bir dizi ve tiyatro projesine hazırlanan ve bu arada reklam kampanyasına da devam eden 30 yaşındaki oyuncu, '30 yaş bunalımına girecek vakti bile bulamıyorum!' diyor
Birkac gun once; reklam filmi cekimleri sırasında, set hazırlanırken dinlenmesi icin kendisine tahsis edilen minibuste play station yok diye ortalığı birbirine kattığı haberleri cıktı Ozgu Namal'ın... Biz bu roportajı yaptıktan sonra cıkan haber icin tekrar kendisine ulaşmaya uğraşmadım acıkcası. Cunku habere gore, sette calışanların ortasında ofkelendiği soylenen Namal, bana 'Evet, herkese bağırdım!' diye olayı doğrulasa ne olacaktı ki... 'Ağzınıza sağlık' mı diyecektim... Aslında aramızda gecen şu diyalog da beni engelleyen en onemli etkendi.
* New York'ta Turk Filmleri Haftası'na gittiğinizde Burak Kut'un peşinizde dolandığı yazılıp cizildi...
Sacmasapan bir haber. Nereden cıkarmışlar bilmiyorum ama midemi bulandırıyor. Yalan, yanlış yapılan her haber midemi bulandırıyor. Her iki tarafı da rencide eden bir haber. İlgilenmemeyi, okumamayı tercih ediyorum. Gazetelerin magazin kısımlarını okumuyorum ve takip etmiyorum, dolayısıyla bu tur haberleri sadece duyuyorum ve gulup geciyorum. Benim kopeğim var, eve yapıyor cişini, ben onun ciş yaptığı yere koyuyorum ekleri. O kadar benim icin...
* Kopeğinizin adı ne?
Haydut.
* Cinsi...
Golden Retriever.
* Sizin boyunuzda bir şey o zaman! Henuz dort aylık ama buyuyunce benim boyum kadar olacak. Şu an patisi suratım kadar ama cok şahane bir şey olacak...
Roportajı yaptığımız gun ikimiz de hastaydık aslında. Ama oyuncu kişi o olduğu icin 'iyi gorunen' Ozgu Namal'dı doğal olarak. Roportaj boyunca o konuşurken tek hissettiğim ne kadar oturmuş, olmuş, olgunlaşmış olduğuydu. Hem işine saygısından oturu tamamen bize ozel bir de kıyafet giymiş ve fotoğraflardan da goreceğiniz uzere son derece alımlı, dişi, cekici bir kadın olarak karşımıza cıkmıştı. 7 Kasım'da vizyona girecek 'Guneşin Oğlu' isimli yeni filminde de zaten kalpleri calan, hafif capkın ve flortoz bir kadını canlandırıyor Namal. 'Siz capkın mısınızdır?' soruma 'Cok soylenemez oyle olduğum. Herkes kadar hayatla flort ederim ben de...' deyince devam ediyorum... 'Filmdeki gibi erkekleri parmağında oynatan bir kadın olmak ister miydiniz?' 'Şu an Ozgu olarak istemem ama yaradılış itibariyle oyle bir kadın olsaydım olabilirdi, ona da itiraz etmezdim. Yani sorgulamazdım 'ben niye boyleyim, neden bu haldeyim' diye. Ama Ozgu olarak boyle bir isteğim ve talebim yok.' Neticede yedi yıldır Oktay Kaynarca ile yaşadığı bir ilişki var Namal'ın. Bu konuda konuşmayacağını biliyorum ama klasik soruyu da meraklıları icin yoneltiyorum: 'Ne zaman evleneceksiniz?' RTUK gibi 'Biiip!' diyor Namal... Kısmet artık...
BEN BİR SIRIM!
İnsanların kendisini yaptığı işlerden, roportajlardan ya da katıldığı bir-iki televizyon programından tanıdığını belirten ve 'Doğal olarak gayet mesafeli ve onyargılı tanıyorlar' diyen Namal, kendisi hakkında bilinmeyen cok şey olduğunu da soyluyor: 'Ozgu tanındığından cok daha derin ve cok daha farklı bir insan. Ama hic boyle bir telaşım yok; kendimi anlatmak ve tanıtmak gibi. O yuzden sır, ben bir sırım yani!' Kitap okumayı cok seven, Adam Fewer'ın 'Olasılıksız'ını genclere tavsiye eden, Orhan Pamuk'un Masumiyet Muzesi'ne de yeni başlayan Namal şu sıralar cok yoğun. 'Guneşin Oğlu'ndan sonra bir film daha cekti. Bir yandan kasımda başlamasını duşunduğu bir dizi projesine, bir yandan da yeni bir tiyatro oyununa hazırlanırken reklam kampanyasına da devam ediyor. 'Axes kızı buyuyor, yeni maceraları oluyor' diyor. Henuz 30 yaş bunalımına da girmediğini soyluyor. 'Girecek vaktiniz mi yok?' diyorum, gulerek anlatıyor: 'Girecek boş vaktim yok. Hastalanamam, bunalıma giremem, hicbir şey icin telaş edemem, zamanım yok! Hayat geciyor ve sacmasapan işlerle uğraşamam...' Anlayacağınız Ozgu Namal kariyerine akıllı adımlar atarak devam ediyor. En azından ben bu roportajı yapınca bundan emin oldum. Şundan da eminim; bu roportaj Haydut'un altına konmayacak! Ne de olsa bu sayfada yalan, dolan falan yok!
gecce.com