'CESARETİ VARSA KANALA DAVA ACSIN'

'YOL ARKADAŞIM' ADLI DİZİDE OYNAYAN OZGE OZBERK, ‘SİNEKLİ BAKKAL’ DİZİSİYLE İLGİLİ ALACAĞI İCİN YAPIMCI FİRMAYA DAVA ACTI.

Gecen yıl beşinci bolumde cekimleri durdurulan ATV’nin 'Sinekli Bakkal' dizisinin başrol oyuncusu Ozge Ozberk yapımcısı Pastel Film’in sahibi Yaşar İrvul’e 276 bin YTL’ik alacağı karşılığında dava actı.

Milliyet Cafe'nin haber,ne gore; yapımcı İrvul, Ozberk’e tepki gostererek, “Cesareti varsa TV kanalına dava acsın” dedi. Ozberk’in bir mağduriyetinin olmadığını belirten İrvul, unlu oyuncunun “Sinekli Bakkal”ın hemen ardından yine kısa omurlu olan Uğur Yucel’in “Kolay Gelsin” adlı projesinde rol aldığını soyledi.

‘Biz de mağduruz’
Dizinin yayından kalkmasıyla birlikte 350 bin dolar zararları uğradıklarını anlatan İrvul, şoyle devam etti: 'Bize değil, kanala dava acması lazım. Cunku biz de mağduruz. Oyuncunun yaptığı şey hic hoş değil... Cesareti varsa kanala dava acsın, yapımcıya dava acmak kolay. Uğur Yucel’e oynadığı proje de dort bolum sonra kalktı onları mahkemeye vermiş mi? Bizim de sozleşmeden doğan hakkımız var, bir yerde beyanat vermemesi lazım gibi, bakıp goreceğiz. Bizden 276 bin YTL talep etmiş, maşallah diyorum. Bizim de 350 bin dolar zararımız var, ben nereden talep edeceğim. Kanalı mahkemeye versin gorelim. Kanal işi feshettiği zaman doğal olarak işi durdurmak zorunda kalıyoruz. Butun yayından kalkan diziler icin boyledir. Bundan sonra benim onunla işim olmaz.'

gecce.com