saba tumer
saba tumer haberleri

Sevgili melekler, yılların başarılı spikeri Gulgun Feyman, Saba Tumer'e dava actı. Kendisini yayın sırasında rencide ettiği, kucuk duşurduğu ve onurunu zedelediğini iddia eden Feyman, Tumer'e tam 10 bin lira manevi tazminat davası actı..

SPİKER Gulgun Feyman, Saba Tumer’e manevi tazminat davası actı. Feyman, 2 Mayıs’ta yayınlanan “Saba Tumer’le Bugun” programında Tumer’in “İnsanlar bazen gundemden yok olunca bana bir sarıyorlar”, “Gulgun Feyman’ın Gulgun Feyman olduğu zamanlar”, “Zamanla unutkanlık oluyor insanlarda. Allah korusun yani”, “O zamanlar Siret Derman’la cıkıyordu. Dayaklar, mayaklar yemiş. Ben de sonradan gazeteden okudum bunları. Kotu bir donemiydi kadıncağızın yani” acıklamalarıyla kendisini kamuoyu onunde kucuk duşurduğu, onurunu ve toplum icindeki saygınlığını zedelediği gerekcesiyle avukatı Yusuf Erikel aracılığıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suc duyurusunda bulundu. Hurriyet'in haberine gore Avukat Erikel, İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’ne verdiği dava dilekcesinde ayrıca Saba Tumer’in, konuşmasının bazı kısımlarında alaycı bir şekilde Gulgun Feyman’ın ses tonunu taklit edip muvekkilini cok yaşlı veya hastalığa yakalanmış biri gibi gosterdiğini one surdu.

Dava dilekcesinde, “Saba Tumer, yaptığı acıklamalarla muvekkilimin kişilik haklarına saldırıda bulunmuştur. Bu sozleri soylerken oluşturduğu mimiklerinden ve hareketlerinden de muvekkilimi kucuk duşurme ve aşağılama kastıyla hareket ettiği acıkca anlaşılacaktır. Programın yayınlandığı tarihten itibaren faiziyle birlikte 10 bin lira manevi tazminatın davalı Saba Tumer’den tahsiline karar verilmesini talep ediyoruz” denildi.