ebru şallı haberleri
Sevgili melekler, Ebru Şallı boşanmasının ardından ilk kez HT Magazin muhabiri Esin Ovet'e bir roportaj verdi. Aynen yayınlıyoruz...

1-Kesin aldatma var. Ebru biriyle aşk yaşıyor, o yuzden hic para istemeden boşanmıştır.
2-Cocukları boluşmek ne demek? Olacak iş değil! Kesin bu işte bir iş var.
3-Kadın sıkıldı belli ama onlar 10 yıl gecse de yine evlenirler.
Bunlar Ebru Şallı ile Harun Tan boşandıktan sonra bana gelen mesajlar, telefonlar ve yapılan yorumlar. Boşanma haberinin cıktığı gun gec de olsa Ebru Şallı ile telefonda konuştum. Telefonları hic durmadığı icin biraz daralmış. Herkesin Neden para almadan bıraktın? yorumlarından bunalmış. Tuhaf değil mi? Telefon konuşmasındaki Ebrunun hissiyatını anlatacağım ama oncesinde yukarıdaki yorumların yanıtlarını Ebru versin:
EKMEĞİMİ TAŞTAN CIKARIRIM
1-Kesinlikle oyle bir şey yok. Asla ikinci kişiler yuzunden biten bir evlilik değil bu. Onu gecin bu konuda Harunun hakkını yiyemem. Beni bunca yıllık evliliğimde asla kucuk duşurmedi. Bir kadının gozunun icine bile bakmadı. Hakkını asla yiyemem, yemem! Nafaka konusuna gelince; evet herkes cok şaşırdı. Hatta arkadaşlarım arayıp Ne kadar aldın? Yıllarını verdin neden para almıyorsun? En guzel zamanlarını bu evlilik icin harcadın dedi. Hatta hÂkim, Emin misiniz Ebru Hanım, hic bir şey istemiyor musunuz? dedi. O benim cocuklarımın babası. Benim Harundan yana hicbir şuphem yok. O yuzden bu nafaka işlerine girerek cirkinleştirmek istemedim. Saygılı bir şekilde boşanalım istedim. Aramızda mal paylaşımı konusu gecmedi, konuşmadık bile. Şu an hÂl aynı evdeyiz. Yakında ben kendi evime cıkacağım. Daha kucuk, daha mutevazı bir eve. Ben para kazanıyorum, param var. Ekmeğimi taştan cıkarırım. O yuzden hicbir sorunum yok. İnsanlar bana Kac para kopardın? diyor. Gercekten sevimsiz bir cumle. Biz kendi aramızda bile konuşmadık bunları. Boşanmaya Harun ile birlikte gittik, birlikte donduk. Biz gayet normaliz. Ne bir kavga ne bir kotu soz. Asla hicbir şey yaşanmadı.
2-Berenin yurtdışında spor calışmaları devam ettiği ve bununla da Harun ilgilendiği icin boyle bir durum soz konusu oldu. Yani bunda bir sorun yok. Herkes neden bunu garipsiyor anlamadım. Cocuklarımın babası Harun. Onları ayırma gibi bir durum da yok. Sadece yurtdışı gidiş gelişlerinde sorun olmasın, oradaki okulda sorun yaşanmasın diye yapılan bir şey. Bunun altında biz art niyet aramıyorken insanların araması garip. Onlar kardeş asla bir ayrılma durumu olamaz. Bir sıkıntı yok. Zaten cocuklar benimle yaşıyor. Beren Barcelonaya gidecek 15 beş gun sonra okul icin. Biz hÂl Harun ile aynı evdeyiz, cocuklarla. Lutfen bu konularda başka bir şey cıkarılmasın. Gercekten sorunsuz ve sıkıntısız ayrıldık.
3-Evlilikler yorulabiliyor. Ben de hayatımı 3 erkekle geciriyorum. Uzun suredir Harun ile konuşuyorduk. Ben biraz olayların hızlı gelişmesini istedim. Ama ne kavga, ne tartışma, ne cirkin bir muhabbet. Hicbir şey yaşamadık. Yaşamayacağız da. Harunun sonsuza kadar mutlu olmasını istiyorum. Harika bir insan. Yakınımızdaki herkes ileride bir araya geleceğimizi duşunuyor. Kısmet tabii bilemeyiz.
YUZ AKI EBRU!
Son yıllarda kavga, gurultu eden, hatta mal cambazlığı yapan kadınlara alışık olduğumuz icin Ebru Şallının tavrını garipsiyor herkes. Oysa Ebru, mal cambazı, gozunu para burumuş kadınlara bildiğiniz ders verdi. Kavga, gurultu yok. Yıllardır birlikte olduğu adamla yıllardır sorun yaşamamış ki, bundan sonra da bu konuyla ilgili sorun yaşayacağını duşunsun. O yuzden de Harun cocuklarına bakar. Bakmasa da ben ekmeğimi taştan cıkarırım diyor. Helal olsun! Gercekten Ebru sana helal olsun! Kadınların yuz akı. Hatta oyle ki, Ne kadar aldın? Bunca yılını verdin iyi para koparsaydın diyen bircok kadının hic yapamayacağını yapmış Ebru...
EVLİLİKLERİ YORULMUŞ
Ebru Şallıyı 1997 yılından bu yana tanırım. İnanın ben de bircok kişi gibi boşanmalarını duyunca şoke oldum. Ama telefonda uzun uzun konuştuk. Anlıyorum ki, son hissiyata kadar beklenmiş. Ebru krizi o kadar guzel yonetti ki, gercekten Bravo dedim. Sonucta ortada 2 cocuk var. Ebru 1 aydır kendini sosyal medyadan uzak tutuyor. Ne Twitter ne Instagram hicbir yerde gorunmedi. Hatta oyle ki, hicbir davete katılmadı bile. Kendini unutturdu anlayacağınız. Uzun uzun konuştuğumuzda bana evliliklerinde yaşadıkları yorgunluğu tamamen hissettirdi. Bu durum kimilerine cok tuhaf gelebilir ama bana cok normal geliyor. Maalesef anne ve babalarımızın evlilikleri yok artık, kalmadı. Hani Ne olursa olsun o benim kocam, sonuna kadar onunlayım. O benim karım olene kadar sevmesem de gibi soylemler tarih oldu. Bunların yerini Uzatıp zorlamanın anlamı yok cumleleri aldı. Artık kim ne hissediyorsa onu yaşamak istiyor.
Esin Ovet - HT Magazin