yap bakalım
Sevgili melekler, Star Tv ekranlarında yayınlanan Yap Bakalım yarışması buyuk tepki aldı. Gectiğimiz akşam yayınlanan ilk bolumunden sonra atılan tweetler, programın, radyo programcısı Zeki Kayahan Coşkun'un radyo programının birebir takliti olması ve insanların aşağılandığı yonundeydi. İşte o tweetler..

KaanKns ?
#YapBakalım kadar insanlık ayıbı bir program daha gormedim yarışmadan cok insanlari aşağılıyorlar ! @startv
Murathan YAZICIOĞLU ?
İnsanları para icin maymun ettiniz ! İhtiyac sahiplerini boyle kullanmaya hakkınız yok. "Yapbakalım " yayından kaldırılsın @startv
mustafapoyraz ?@bubirmuamma
İnsanların onurunu bu kadar duşuren bir TV programı daha gormedim bu ne lan! Yap Bakalım Aşağılık bir program! #yapbakalım
mustafa gurbuz ?@mstfgrbz
200 lira icin insanları maskara yapmak yakışmadı #yapbakalım @startv
Gonca Sarıyıldız ?@goncasariyildiz
Yap bakalım diye bir yarışma uydurmuşlar, insanları istismar ederlerken bizim gulmemizi bekliyorlar. Buna gulerek ne ispatlayacağız?
Umut UĞUZ ?@
@zekikayahan bu kadarda olmazki yeni bir format bulmuş gibi getiriyorlar karşımıza Yap Bakalım programı aynı
#matrax taki bolum
Ebru Ertekin ?@ertekinn_ebru
Yap bakalım programı bildiğimiz #matrax'taki Catacak yer arıyorum bu nasıl iş @zekikayahan
Tuana Erişmiş ?@tuanahazann
Bu bildiğin emek hırsızlığıdır. 7 senedir #matrax da yapılan "Catacak yer arıyorum" bolumu "Yap bakalım" yapmışlar. Gelde sinir olma !
Rumeysa Gursoy ?@evhamlidoktor
Canım sen buna 'yap bakalım' demişsin ama bu resmen matrax resmen catacak yer arıyorum?Ama tvde olmamış radyoda cok daha iyi