ibrahim tatlıses haberleri
dilan cıtak haberleri

Sevgili melekler, İbrahim Tatlıses'in kızı olduğu iddia edilen Dilan Cıtak gectiğimiz gun ilk kez Vatan gazetesine bir roportaj verdi. Gectiğimiz gun kardeşiyle Bodrum'da buluşan Cıtak, bu konuyla ilgili bazı acıklamalarda bulundu...

- İdo'yla bir araya gelmemiz tamamen tesaduf oldu. Bir arkadaşımı telefonla aradım, yanında İdo'nun olduğunu soyledi. Ben de onları konserime davet ettim. O da kırmadı geldi. İdo'ya beraber buyuduğum diğer kardeşime beslediğim duyguları besleyebilirim. Cunku onda gercek bir sevgi ve sahiplenme duygusu var. Beni arkadaşlarıyla "Ablam" diye tanıştırdı. İbrahim Bey'in benimle goruştuğu icin İdo'ya kızdığı yazıldı. Bunu okuyunca ağladım.

- Bu olaylar konuşulduğunda İbrahim Bey'in arkamda durmasını isterdim. Ama o yapmak istemedi. Eyvallah! Asla kapısına dayanmadım, ondan sadece sevgi istedim. Şimdi ise tek isteğim kardeşimle goruşmeme engel olmasın. Cunku İdo'da buyuk bir sevgi buldum.

'Taciz mesajı aldım'

- İdo beni yıllardır biliyordu. Ortak tanıdıklarımıza 'Dilan nasıl bir kız' diye soruyordu. Zaten daha once bir kez bir araya geldik. İdo hastalanmıştı ve onu hastanede ziyaret ettim.

- Bazı insanlar twitter'dan taciz mesajları atıyor. Tatlıses ailesine girmek kolay mı, onun soyadını kullanmak kolay mı diye yazıyorlar. En takıntılı olduğum şey birinin adını kullanarak gundeme gelmek. Bu yuzden albumumu erteledim.