PELİN BATU, MURAT EVGİN'İN 'MEKTUP' ADLI ŞARKISININ KLİBİNDE ROL ALDI. BATU; SİRKECİ'DEKİ TARİHİ POSTANEDE CEKİLEN KLİPTE, 1950'Lİ YILLARI YANSITAN KOSTUMLER GİYDİ.....
Unlu şarkıcı Erol Evgin'in oğlu Murat Evgin 'Bambaşka Şehir' adlı albumunde yer alan 'Mektup' adlı parcasına klip cekti. Yonetmenliğini Varol Şahin'in ustlendiği klipte, genc şarkıcıya unlu oyuncu Pelin Batu eşlik etti. İkili, onceki gun Beyoğlu'ndaki Jazzstop adlı mekanda biraraya gelerek, onumuzdeki hafta gosterilmeye başlanacak olan klibi herkesten once birlikte izledi.
Sirkeci'deki tarihi postane binasında yaklaşık 20 saatte cekilen klip icin 1950'li yılların kıyafetleriyle kamera karşısına gecen Pelin Batu, bu ilk klip deneyiminin cok hoşuna gittiğini soyledi ve ekledi: 'Kısa film tadında bir klip oldu. Muzikle sinemanın birleşmesi cok guzel. İlk klibim olduğu icin cok heyecanlandım ama icime sindi. Benim gecmişe her zaman sempatim var. Bu şarkının sozleri beni cok etkiledi. Mektup da benim icin cok onemli cunku insan mektupla kendisini cok daha iyi ifade ediyor. SMS ve e-mail'ler, bana guvenilir gelmiyor. Sanki başkaları da onları okuyor. Telefonların dinlenmesinden de rahatsızım.'
Murat Evgin ise, 20 PTT calışanının da klipte figuran olarak gorev aldığını soyledi ve şoyle devam etti: 'Mektup, gecmişi anlatan en romantik iletişim aracı. Şimdi mektubun yerini cep telefonundan gonderilen mesajlar ve elektronik posta aldı. Biz, insanların sadece birbirlerinden mektup sayesinde haber alabildiği eski yılları anlatalım istedik. PTT'nin 168. yıl kutlamaları icin de kullanılacak bu klipte, doğal ve saf bir yuzu olduğu icin Pelin Batu'ya da yer verdik.'