Hulya Avşar yeni bir polemiğin fişeğini ateşledi. Cem Ozer'i sevmediğini soyledi.
Turk Max'ta Mustafa Altıoklar'ın sunduğu "Sinemacı" programının konuğu Hulya Avşar'dı. Avşar kızının bugune kadar oynadığı filmler eşliğinde Turk sinemasının durumu konuşuluyordu.
CEM OZER'İ SEVMEM! SEVMEM!
Konu "Berlin in Berlin" filmine gelmişti. Filmde birlikte oynadığı Cem Ozer'in sahneleri ekrana yansımıştı. Hulya Avşar yekten "Gerci Cem'i sevmem ama buradaki oyunculuğu cok iyi" dedi. Altıoklar'ın acıklama bekleyen sessizliği karşısındaysa sadece "Sevmem!" demeyi tercih etti...
O SAHNE NASIL CEKİLDİ?
Ardından Avşar "Berlin in Berlin" filmindeki masturbasyon sahnesine acıklık getirdi. Aslında filmin yonetmeni Sinan Cetin'in bir sevişme sahnesi cekmeyi planladığını soyleyen Avşar şoyle devam etti:
"Ben sevişme sahnesinde oynamamak icin kıvranıyorum. Sonra duşundum, gencecik kadın. Dul kalmış. "Masturbasyon yapsın" dedim. Sinan hemen atladı. Ama ondan sonra da gunlerce "nasıl cekilecek?" diye strese girdim. Ama en kolay cekilen sahne olduğunu soylesem inanır mısın?"