HEMŞİRE; 'NAZLI' DEDİ

AŞKIN NUR YENGİ, KIZI NAZLI’YA BAŞKA BİR İSİM KOYMAYI PLANLADIĞINI ANCAK BİR HEMŞİRENİN SOZLERİ UZERİNE FİKRİNDEN VAZGECTİĞİNİ ANLATTI. YENGİ, KENDİ İSMİYLE İLGİLİ DE BENZER BİR OYKUYU AKTARDI...
Kanal D’deki Şeffaf Oda programında Guneri Civaoğlu’nun konuğu olan Aşkın Nur Yengi, annesinin karnında 5 aylık olana kadar farkedilmediğini anlattı.
Annesinin kendisine hamile olduğu donemde babasının 47 annesinin de 43 yaşında olduğunu ve cocuk istemediklerini soyleyen Aşkın Nur Yengi, '5 aya kadar benim bir bebek olduğum bilinmiyor. Annem de biraz kilolu olduğu ve karnı da buyuk olduğu icin anlamıyor. Bir gun tesadufen karnı ağrıyınca ur sanıp doktora gidiyorlar. Doktor da babama ’beyefendi bu ur değil nur’ diyor ve benim adım da ’Nur’ kalıyor' diyerek isminin hikayesini anlattı.
Kızı Nazlı’nın da adını aslında Alara koymak istediğini belirten Yengi, 'O arada cok hastaneye gidip geliyordum yaşadığım sendromlardan dolayı. Bu kız cok nazlı dediler. Bir hemşire ’Bence Nazlı olsun dedi. Evdeki butun herkesin cok hoşuna gitti ve Nazlı kaldı. Ben insanların isimlerle buyuduğune inanıyorum ama benim kızım Nazlı değil' diye konuştu.
Yengi, Civaoğlu’nun ’Ucunuz evde dans ediyormuşsuz’ sozleri uzerine de 'Dans olsa iyi neler yapıyoruz, festival yapıyoruz' dedi.
Kucukken futbol oynuyormuş
Aşkın Nur Yengi, programda hic bilinmeyen bir yonunu de paylaştı. Kucukken erkek arkadaşlarıyla birlikte futbol oynadığını anlatan Yengi, 'Hakikaten oynardım hem de sol ayak, Maradona gibi. Takım kaptanıydım. Bugunun Hakan Şukur’uydum. Erkekler takımında tek kız bendim' dedi.
Futbol hayatının bitmesinin annesinin bir tokadıyla olduğunu anlatan Yengi, 'Sebebi de şort giymemdi. ’O kadar erkeğin arasında kısa bir şortla ne işin var senin’ dedi. Dolayısıyla meslek hayatım son buldu. Ama zaten bacaklar carpık olurmuş diye istemiyordu. ’Kız cocuğunun bacağı carpık olur muymuş’ diyerek vazgecirmeye calışıyordu' şeklinde konuştu.
gecce.com