ebru şallı boşandı
ebru şallı harun tan boşandı
ebru şallının boşanma haberi

Eski mankenlerimizden Ebru Şallı uzun bir suredir Harun Tan ile evli ve bu evlilikten iki erkek cocuk sahibiydi. Gectiğimiz gunlerde bircok kişinin imrenerek baktığı bu evliliğe sanki nazar dedi ve cift boşanma kararı aldı. Harun Tan ve Ebru Şallı'nın boşanma haberi unluler arasın da şaşkınlık yarattı. Bazı unluler Twitter hesapları uzerinden unlu ciftin boşanma haberine bakın ne gibi yorumlar da bulundular;

Cem Ceminay @ceminaycem Ebru Şallı "Evliliğimiz ikinci kişiler yuzunden bitmedi" demiş. 2.kişiler 3.lerden bir oncekiler mi oluyor???
Lube Ayar @lubeayar boşanma ihtimali olmasa kim evlenir acık mert korkusuz!

Atilla Taş @AtillaTasNet Ebru Şallı, Harun Tan cifti ayrılmış, Aralarına "Karakedi" değil "Plates topu" Girmiştir.

Omur Ozdemir @ceriLevis ebru şallı ile harun tan'ın boşanmasına şaşırmadım.. o kadar brokoli yemeye yine iyi dayandılar yine 11 yıl.. brokoli = mutsuzluk

Seren Serengil @SRNGLofficial Ebru nun ve Harun un nikah sahidiydim..cok ama cok Uzgunum. ..gercekten cok Uzgunum. ..

Pink Freud @pinkfreud Ebru Şallı boşanınca Demet Akalın "Ay hadi insallah sıra Demet Şener'e de geliyor" diye sevinmiş midir acaba? Bence sevinmiştir.

PuCCa @PuCCaa Ebru Salli ove ove bitiremedigi kocasiyla ayrildigina gore uzun omurlu ask ruyasina inanmamaya baslamak gerek ya da pilatese bilemedim...

Nilgun Belgun @nildaybelday Ebru ve Harun'un ayrılmasına uzuldum..Emek verilen her ilişkinin bitmesi uzer beni..Ayrıca ikisini de cok severim.Hayırlısı olsun haklarında

Demet Akalın Kurt @DemetAkalin Bazen sen hicbisey yapmazsin kader senin intikamini sesssizce alir ☺