vj bulent, bulent carıkcı, neden boşandı hakkında detaylı bilgiler melekler

Bulent Carıkcı nam-ı değer Bulent Carıkcı nezaman evlendi nezaman neden boşandı bende yeni oğrendim...Vj Bulent'in neden boşandığını anlattığı roportajı sizlerle paylaşıyorum melekler...

Bulent Carıkcı "Karı-koca olmak fikri bana cok itici ve kotu geliyordu. Biz 2 iyi arkadaştık. Evdeki ufak-tefek tartışmalarımızın dışında her şey iyi gidiyordu. Orneğin Tulay ile aynı yatakta yatarken sıkılıyordum. Cunku yalnız uyumaya alışmışım. Tulay istediği icin evlendim, eski cevremden, hayat tarzımdan koptum. Evlenerek buyuk fedekarlık yaptım. Duşunsenize evlilik ve VJ Bulent. Ama ne zaman ki cocuk baskısı başladı. 'Aaaa yeter artık' dedim" dedi.

VJ Bulent "Tulay Hanım'ın annesi sizi damat olarak gorunce ilk tepkisi ne oldu?" sorusunu da şoyle cevapladı: "Yazgulu annem beni cok severdi, tum gun evde oturup sohbet edip yemekler yerdik. En buyuk şoku kayınvalidem değil de, nikah memuru yaşadı. Nikahın kıyılacağı gun cekimden geldiğim icin yuzum makyajlı, kıyafetim suslu-pusluydu.

Tulay ise makyajsız ve sadeydi. Nikah memuru şoka girdi. Nikahı kıydıktan sonra 'Gelini opebilirsiniz?' deyince icim bir tuhaf oldu. Bu prosudurlere uymak hic bana gore değil, cok antipatik. İnadına opmedim! Sonra yanağına opucuk kondurdum. Karı-kocalık fikri beni boğuyordu, bana gore değilmiş." dedi.

O SORUYA COK KIZDI

Ardından Lerzan Mutlu'nun 'Yuksek Topuklar' adlı programına konuk olan VJ Bulent, Mutlu'nun "Cinsel tercihi belli olan bir insan nasıl bir kadınla evlenir?" sorusu karşısında cok sinirlendi. Carıkcı, kimin renginin ne olduğunu kimsenin bilemeyeceğini belirterek;

"Ben ne renkli gorunen insanların renksiz ve ne kadar renksiz gorunen insanların renkli olduğunu gordum. Ayrıca gayler ya da travestilerin diğer insanlara gore cok esaslı insanlar olduklarını her zaman soylerim. Ben onların ustun zekalı insanlar olduklarını duşunuyorum. İşin enterasan tarafı ben kimseye bir şey acıklamak durumunda değilim. Her şeyi istediğim gibi yaşıyorum. Onlara hic bir acıklama yapmıyorum. Mutluluk bir tane ve benim icimde. Ben sonsuz mutluyum. Baba mutluyum. Koskoca bir VJ Bulent Cumhuriyeti'yim. Kimseyi hicbir zaman kandırmadım. Ben destek olacak bir insanım, kostek olacak değil. Cok yalnız bırakıldım. Bırakın bu bel altı vuruşları. Kıskandığınızı biliyorum. Benim sevgili eşim cok mutluydu ve birlikte cok guzel zamanlar gecirdik. Kimin elini opmek zorundayım? Kimsenin.

Yaşayamadığınız icin kıskanıyorsunuz anacım. Benim kimseye bir bağım yok. Yanımda mıydınız? Ben cok durustum biliyor musun. Kimse elime su dokemez bu konuda. Oyle insanlara boyle konuşmak gerekiyor. Siz kimsiniz ki hayatımdaki bu kadar ozeli merak ediyorsunuz? Nereden biliyorlar benim tercihimi. Yanımda mıydınız? Benim evlenmemdeki amac sadece sevgiydi. Sen yılların insanısın. Hic mi ihtimal vermediniz. Yıllarca sizi tanıyan ve sizi seven birisi olarak beni anlayabileceğinizi duşundum. Kalbim kırılmaz kotu bir şey yazarsanız da. Niye bu kadar merak ediliyor? Niye bu kadar uca gidiyorsunuz? Sadece sevdiğim icin evlendim." dedi.