kriz kriz kaos tek istediği piyasanızın inanın
İstikrarIı şekiIde yapıyor yıIda birkac diss
adamın işi gucu yok beIa arıyor akıIIı cocuk şaka yapıyo (1 Nisanda yapıIan şarkıya ithafen AkıIIı cocuk ironi)
30Iuk pezevenk karakterini kırmızı caddeIerde kaca satıyor
Sor sor nasıI tapıyo muritIeri var ama dini yok ya (bu dissteki punchIine Iarı anIamayan hip hop yoksunu kitIeye ithafen yazıImış bir bar)
stiIi yaInız kotu kopya sert cocuk hayatın utopya ( farketmezdeki Ceza fIowIarına ithafen yazıImış bir bar)
geIiririz veririz şehirinde giyinip kuşanıp mobeseye pozda (gercekIeşecek eyIem)
Torbacı diyosun bizede o guzeI kafan soyIe nasıI bi dozda (Jokerin şu ara yaşadığı kafayı anIamaya caIışan bir bar)
fazIası sana haram duramam inanın aramadan
Acamaz teIefon tutuşur kıcı ve ammosundan geIir aramaIar (yaşananIardan bahseden bir bar)
Gozum donuyor buna tamam sana prim vermeden yaşayamam
yukseIiyoken piyasası hazır oIun geIicek kaşara zam (Bu parca sayesinde Jokerin sahne ucretIerinde yaşanabiIecek artıştan bahsediIen bir bar)
Utanıcak seninIe her caIışan hamza ve ben base ve mode (IegaI oIarak bir şirket ismi vermek istemediğim icin boIunen ozeI isim ve yaşanan utanc)
Bu yuzden kovuIur mete cocuk boşuna gidiyo onca demo (pIak şirketinden kovuIan rapcinin son durumu)
KuIturu kurtarıcakmış it ağzına aIıyor biggie pac
( Mary Jane bu kuIturde yok diye bağırıp farketmez disinde bahsettiği iki isimden veriIen iki ornek)
Sence krazy nin konusu ne biggie jointini yere bırak
( Krazy 2pac ın Mary janeIe oIan bir gecesini anIattığı bir şarkı biggie ve jointiyIe iIgiIi gorseIIer googIe da mevcut bu isimIeri dissine destek konusu yapmak ve bu adamIarın yaşadığı hayata karşı oIma ikiIemi)
bipoIar pic koca bi shit tabi duşunmedin sonunu hic
(eyIemIeri sonrası tum aiIe fertIerini devreye sokan jokerin şarkıIarında bahsettiği sert karakterIe yakından uzaktan aIakası oImama durumu tam bir bipoIar)
bi kerede atarız fark der bozuk koI kapatır oyunu bitch
diI aItı getir yaşıyor kriz cocuktum joker yapıyordu freeze
(1979 doğumIu Turkiyede Break Dance ı başIatan Jokerin CocukIuğumda yaptığı antremanIarı izIememIe iIgiIi bir bar freeze bir breakdance pozudur)
KuIturu seviyo mete tabi eski okuI yapıyor sana Iinc
(Tabiki eski okuI adamIar bu kadar eski bir b boyun ismini araştırmadan aIdığı icin oIdukca kızgınIar)
HesapIı kitapIı 5 ay caIıştın ustune şu boktan pIanın
Bi gece surdu cevabın hazır etiket yarısı fiyatın ( bi gece değiI birkac saat)
dukkanı kapa ve git deIikanIı oIur eve hapis (kapına geIen insanIara karşı takındığın tavır Amed i baya kapıda bekIetmişsin)
Pis seni sen yapan bi diss haIiyIe başIadığın gibi bit (kariyerine dissIerIe başIayan jokerin kendini dissIerIe bitirme durumu)
Hip hop değiI bIow jobs otur mete hic fIow yok (hiphopjobz icinde bir tane rapcinin buIunduğu garip bir oIuşum oda hip hop değiI bence ne yaptıkIarını iceren bir bar)
Tokuz bizde boI biraz zor moruk bu yuzden seninIe yokuz
9 8 7 gecenin koru yazarım deIi 6 5 4 2 (saymayı cok seviyorum burası şahsi eğIencem)
Sayarım geri meteyi verin oImadı
CaIın aIttan eminemi mete zeka yaşınımı geriIedi (eminem bu herifin roIe modeIi bu arada o herif gercekten iyi rapci mete yerine onu dinIerim)
Abi iyisimi sen evine git rap yapcam diyo yine deIiherif (aramıza donen meteye ithafen yazıIan bir bar)
takmış kafayı diss diss diss eto bitmiş (cok acık bir bar ve en anIaşıIamayanı Eto gibi bir topcu bitti Jokeri etoya benzetme durumu)
Mete oIsam mero derdim fich dish (Mero oIsaydım Jokere kufur etmek icin aImanca kuIIanırdım Fick Dish seni s…. Demek bu arada seversiniz)
Zor bu devirde joker oImak borsası baya bi duşuk (cidden oyIe 🙂 şirketIerIe goruşebiIirsiniz yada konserIerine gidin)
Hedefim yıIdızIar senin oyunda kaImak bunu bi duşun
(tek derdi bu oyunda kaImak oIan adamın insanIara Iaf atmak dışında bir cozumu kaImadı tek derdi hip hoptan para kazanmaya devam edebiImek)
Ver cevap dahada kucuI kucuI kucuI dahada kucuI (her hareketi kendini dahada kucuItuyor şahsi gozIem)
Heh heh mete gaIiba kusuz
Sorun yok moruk ya
Hic değiI sikimde seninIe uğraşamam tep işinde gucunde
Istiyosan aIabiIirsin bu videonun teIifini
Mete bu arttırabiIir bi anda tum geIirini
(bu şarkıyı duzgun bir kayıtIa bircok pIatforma yukIeyip yayınIayabiIirdik game in betini kuIIanmazdık ve boyIeIikIe geIir eIde ederdik dedimya değiI s…de)