acun ılıcalı haberleri
Sevgili melekler, belki yaptığı işlere bakıp, adamın artık yapacak neyi kaldıki diye duşunebilirsiniz ama hayal biterse hayat da bitmiş demektir. İşte yaptığı olağanustu başarılı işlerle takip ettiğimiz başarılı yapımcının en buyuk hayali...

Acun Ilıcalı, Milliyet gazetesinden Senem Aydın'ın sorularını yanıtladı. Ilıclaı en buyuk hayalinin bir televizyon kanalı sahibi olmak olduğunu soyledi.
Acun ılıcalı, "Show TV’de cok zor gunler gecirdik. 10 bolum alacağı olanın genelde terk ettiği bir ortamda, 100 bolumden fazlaydı bizim alacağımız. Kanalın maddi zorlukta olduğunu bildiğim icin hep orada kaldım. Ama şartlar oyle bir yere geldi ki, tıkandı. Cok transfer olmayı seven birisi değilim. Televizyon dunyasında 20 seneyi tek transferle geciren, tek kişi olabilirim. Bu inanılmaz bir sure. Kendimle ilgili hayallerim var. Ama hayal kurup da, onun peşinden gitmedim. Ortam bazı şeyleri getirdi. Bir gun bir bakarsın, bir kanal sahibi olabilirim. Son iki senede, iki kere kanal sahibi olma şansım oldu. İsim soylemek istemiyorum ama cok ciddi goruşmelerim oldu. Acıkcası kendi potansiyelimin bir kanala yetebilecek duzeyde olduğunu duşunuyorum. Kanal sahibi olmak beni cok cok mutlu etmez ama bir bakarsın olaylar beni oraya goturur. Bir kanalın benim kontrolumde olduğu gun, cok farklı şeyler yapacağımı duşunuyorum. Sana yaptığım her iş bir numara olacak demiyorum. Olamaz zaten. Ama kendi sevdiğim işleri yapıp, uretmek istiyorum" dedi.